Kunnen krassen afgeslepen uit van Gouden horloge?

De eenvoudige benodigdheden voor polijsten een gouden observeren zijn enkele oude duidelijk vodden, Brasso Brass schoner, afwasmiddel en een tandenborstel, volgens Thewatcchguy.homestead.com.
p Het is niet te verwachten dat de mechanische beweging van het scenario tot buff uit krassen te elimineren, maar oudere horloges zijn eenvoudig te demonteren door boren in de snap-on scenario opnieuw met een vingernagel en het wegnemen van de beweging. Het kristal en bezel zal schroef uit de omstandigheid.

voorzichtig gebruik van de tandenborstel en de schotel reinigen zeep om volledig grondig de zaak en praal weer schoon te maken. Droog uitgebreid met een schone doek.

Wrijf de Brasso met een duidelijke structuur. Het werkt op roestvrije metalen, goud en goud gevulde scenario’s, maar probeer te onthouden dat het een micro-dun laagje goud plating zal elimineren. Wees conservatief wanneer polijsten. Het goud compleet kan eenvoudig worden geruïneerd.

Veeg de situatie en omstandigheden weer naar beneden en plaats de genieten collectief. Als u niet het demonteren van de view, waakzaam niet Brasso in te stellen op het kristal.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.