Kritische weersomstandigheden erkenning: Horloges en waarschuwingen

Nu is de tijd van het jaar waarin we beginnen met de gemeenschappelijke tinten op onze radio’s en televisies horen ons te waarschuwen voor naderende zware weersomstandigheden. Deze horloges en waarschuwingen leveren bestaan ​​besparen info maar handjevol individuen te begrijpen is er een aanzienlijk verschil tussen de twee varianten. Tientallen temperatuur geassocieerde sterfgevallen voordoen elk jaar in Colorado, een flink aantal louter uit onwetendheid. Krijgen de tijd om zich bewust van de situaties die dicht bij u en het krijgen van geschikte beweging houden u van het krijgen van een statistiek zijn.

 • Dit is een bijzonder in een verzameling van artikelen voor Colorado Ernstige weersomstandigheden Bewustzijn 7 dagen. Breng een bezoek aan onze belangrijkste site voor nieuwe berichten elke dag over hoe u en uw echtgenoot en kinderen beschermd

  In een natuurlijke manier je kunt krijgen vasthouden informatie over hedendaagse adviezen van tv, als gebied stations over het algemeen doen een uitstekende positie van â € œcrawlingâ € hen op het scherm wanneer ze zijn uitgegeven. Dit werkt goed als je een televisie die er zijn, maar zo niet, dan zou de radio een secundaire aanbod zijn. De World-wide-web en de National Weather serviceA € ™ s site zijn prachtige middelen als bij een pc. De uitdaging met vertrouwen op nieuwsmedia of het Net is dat hun vermogen om u te waarschuwen voor een vaststelling weer hachelijke situatie is afhankelijk van uw controleren ze. Kritische temperatuur slaan zonder kleine waarschuwing. Hoe zult u weten of serieus temperatuur is ongeveer om te staken als u niet beschikt over de TV of radio aan Uw eerste lijn van de bescherming -? NOAA Alle gevaren Radio Voor zowat overal, een exclusieve radio die pikt de All Hazard Radio uitzendingen NOAAâ € ™ s is de weg te gaan en levert informatie en feiten uit de bron. Vaak slechts een weer radio genoemd, we uiterst stellen elke individuele woning een enkele van deze. Deze radio’s zijn redelijk zuinig en maken het voor u mogelijk om direct van formele Countrywide Temperatuur Provider waarschuwingen, horloges worden aangemeld en voorspelt zo mooi als andere gevaren feiten zoals aardbevingen, lawines, chemische rampen en zelfs AMBER Alerts. In werkelijkheid, met deze radio’s, wordt u op de specifieke exacte tijdstip dat de informatie media is ontworpen bewust aangemeld, waardoor u een hoofd aan de slag op de voorbereiding van een gebouw probleem. Voor meer feiten over deze leven- . besparing gadgets, klik hier Een superieure-tech alternatieve – GSM mobiele telefoon weer toepassingen Veel mensen hebben nu smartphones die het mogelijk maken voor downloadbare applicaties en klimatologische die behoren tot de meest geprefereerde. Al deze doeleinden een hoeveelheid weer verbonden functies in voorkomt. Alle bieden de huidige omstandigheden voor zowel de spot van de consument is nu aan of voor opgeslagen gebieden en alle leveren een soort radar. De meeste kunnen worden geconfigureerd om een ​​geluid te waarschuwen wanneer de Countrywide Temperatuur Assistance betreft een horloge of een waarschuwing . Ook al zijn ze geen substitue voor een temperatuur radio, deze applicaties leveren u met onmiddellijke melding geen onderwerp van de plaats waar u bent op. Voor een verschijnen op een aantal van deze weersomstandigheden toepassingen en hun mogelijkheden, klik hier. Sorteren van weersomstandigheden Alerts Verklaringen
  Een bewering algemeen biedt extra of aan een up van gegevens op een actuele weer ellende. Een voorbeeld hiervan zou een quick-termijn voorspelling van de Nationwide Weer Diensten adviseren van eerder genoemde gebruikelijke windsnelheden â € ‘een wijdverspreide 1 die wordt uitgegeven hier vermeld op de entree Array

  Waarschuwingen
  Een adviesorgaan is voor aanzienlijk minder belangrijke aandoeningen die kunnen leiden tot belangrijke ongemak en als waarschuwing niet wordt uitgeoefend, kan direct naar situaties die levensstijl en / of huis kunnen bedreigen. Meestal zijn er op de site van de adviserende handgrepen en de National Weather ondersteuning zou zijn spotter programma activeren om betere baan en onderzoekt deze technieken Horloges
  Een weergave wordt toegepast. Wanneer de mogelijkheid van een gevaarlijke klimaat partij heeft een grotere merkbaar, maar de incidentie, plaatsen en / of de timing blijft onzeker. Het is bedoeld om de voortgang te leveren ontdekken van haalbare slechte weersomstandigheden. Aannemen van deze in omstandigheden van, â € œWatch uit! Niets komt! Â € Deze bijstand aan voldoende te zien dat die mensen die zijn getroffen kunnen uitvoeren van alle programma’s die ze zouden moeten om voor de functie in elkaar gezet moet echt te escaleren. Als je in een ruimte onder een horloge, moet u van plan precies waar te gaan voor onderdak, moet het klimaat hachelijke situatie verslechteren, met name voor outdoor activiteiten of rijden. De Countrywide Weer Company kon haar spotter procedure activeren om veel beter te monitoren en deze technieken te evalueren. Waarschuwingen
  Dit zijn de meest intense en belangrijke soorten klimaat waarschuwingen en hun belang niet kunnen worden overschat. Een waarschuwing wordt gebruikt voor omstandigheden die zich voordeed een snelle risico voor de levensstijl of verblijfplaats. U mag het laatste deel van dat verleden zin weer studeren – een snelle gevaar levensstijl of eigendom. Dit betekent meestal dat de juiste beweging en proberen te schuilen direct. Kritische onweer waarschuwingen, twister waarschuwingen en flash flood waarschuwingen in verschillende zijn echt serieuze zaken en moet je pro-actief om u en uw woning bewaken zijn. Het Nationaal Klimaat Ondersteuning zal bijna ongetwijfeld activeren zijn spotter systeem om superieure bijhouden van en deze methoden te bepalen

  Populaire Alerts in Colorado:. *

  Twister View (WT)

  Problemen zijn gunstig voor de verhoging van ernstige onweersbuien productie tornado’s in en in de buurt om het horloge gebied. Horloges zijn typisch in resultaat enkele enkele uren, met zes enkele uren nog het meest typisch. (Ook snel impliceert een Intense onweer Enjoy) Twister Warning (TOR)

  Tornado wordt aangegeven door radar of waargenomen door de storm spotters. De waarschuwing wordt opgenomen waar de twister is en wat steden zal worden in de route. (Ook meteen betekent een Critical Waarschuwing bij onweer) Intense onweer Observeer (WS)

  Stoornissen zijn gunstig voor de verhoging van intense onweersbuien in en dicht bij het kijken naar gebied. Horloges zijn meestal in werking voor tal van enkele uren, met 6 enkele uren verblijft de meest voorkomende.

  Significant Thunderstorm Warning (SVR)

  Uitgegeven wanneer een onweer genereert hagel 1 inch (25 mm) of groter in diameter en / of wind die gelijkwaardige prestaties achtenvijftig mijl (93 km / h). Kritische onweer kunnen eindresultaat in de vermindering van het bestaan ​​en / of huis. Info in deze waarschuwing bevat: de plaats van de storm is, wat steden zullen worden getroffen en de grote risico’s verbonden met de storm. Tornado’s kunnen bouwen in ernstige onweersbuien zonder de uitgifte van een tornado waarschuwing.

  Serious Temperatuur Verklaring (SVS)

  afgegeven wanneer de voorspeller wil om te voldoen aan een waarschuwing met vitale informatie over de voortgang van extreme aspecten temperatuur.

  Flash Flood Kijk naar

  Geeft aan dat plotselinge overstromingen is haalbaar in en in de buurt om het horloge ruimte. Mensen in de getroffen ruimte worden aangespoord helemaal klaar om snel actie te ondernemen als een flash flood waarschuwing is afgegeven of overstroming wordt waargenomen te zijn.

  Flash Flood Warning

  Geeft een onveilige scenario precies waar snelle overstroming van bescheiden rivieren, stromen, kreken of stedelijke gebieden dreigt of momenteel in ontwikkeling. Mooie zware regen die valt in een beperkte periode kan leiden tot plotselinge overstromingen, afhankelijk van regionale terrein, vloer te beschermen, diploma van de verstedelijking, de mate van door de mens veroorzaakte veranderingen aan rivier de financiële instellingen, en de originele vloer of de rivier problemen.

  * Bron:. Wikipedia, Intense weersomstandigheden terminologie Voor een diepgaand overzicht van de soorten waarschuwingen en adviezen die kunnen worden uitgegeven en wat ze te betekenen, Wikipedia heeft een prachtige checklist van hen hier vermeld. Samenvatting Het punt aan huis kiezen uit deze dialoog is dat wanneer de Nationaal Klimaat Ondersteuning daagt waarschuwingen en horloges, het is geen triviale kwestie. De weersomstandigheden kunnen ongelooflijk onmiddellijk aan te passen, vooral hier in Colorado vermeld, en we nodig hebben om terug te betalen vergoeding. In latere berichten in deze serie zullen we spreken over verschillende risico’s, zoals tornado’s, onweer, bliksem, overstromingen en veel meer, dus wees positief om weer terug te gaan!

 • Blijf up de hoogte van Denver’s weather: ‘Like’ ons op Fb, plaatst ons aan je kringen op Google+ en volg ons op Twitter

  Van de Countrywide Weer Ondersteuning:

  Gemeenschap Details Bewering

  Weer Nationwide voorwaarden Provider colorado

  600 AM MDT MON april zestien 2012


  .. Inzicht Serious Temperatuur dat waarschuwingen …


  DE Nationwide Temperatuur Dienst ZIET DE Mogelijke voor kritische weersomstandigheden … EN Een stroom van Weer Details stroomt van onze prognose werklocaties YOU.


  Elke individuele National Weather Provider FORECAST werkplek is een Internet webpagina en Facebook webpagina … Overal waar je kunt vinden weersomstandigheden Tales … DIE GRAFISCHE lijkt te zijn aan weer Future omstandigheden gevaren. De gevaarlijke weersomstandigheden OUTLOOK … Een tekst Item … IS ook direct beschikbaar. Het benadrukt Klimaat Gevaren … Af en toe zeven keer op Progress.


  DE stormchase Hart in Norman OKLAHOMA OOK voorspelt de kans op significante Temperatuur Across The Place ten minste 3 dagen van tevoren. DEZE vooruitzichten zal u uitleggen als je in EEN LICHTE Threat … Matige Chance … OF Grote Risico Ruimte voor kritische Klimaat.


  IF extreme weersomstandigheden verandert in Waarschijnlijk in slechts zes uur … Een horloge zal worden uitgegeven kunnen u attenderen op het hogere risico VOOR Zwaar weer omstandigheden in of bij de check-out Locatie. Als u in of dichtbij de Check Locatie … Plan de plaats waar je zou gaan voor SHELTER indien ernstig Climate WAS te ontstaan. Als er geen wezenlijke WIND is een bedreiging … vastbinden OF BRENGEN Gratis VOORWERPEN BINNEN is een superieur Idea. Als er geen wezenlijke HAIL gevaar … Bescherming van uw auto is een goed concept.


  THEN … voorspellers bij de lokale Countrywide Temperatuur Company Office-omgeving zal controleren via de satelliet en RADAR Informatie … en bespreekt met Significant Climate SPOTTERS. Voorspellers zullen de situatie van waarschuwingen en onverwijld voor hen uit om u te waarschuwen voor de nakende Ernstige Klimaat Gevaar. DE waarschuwingen worden verzonden IN Veel van diverse methoden om de meeste individuen Haalbare Reach.


  EEN WAARSCHUWING IS EEN DRINGEND Informatie VERTELLEN JE DAT Belangrijke voorwaarden of overstroming Weer dreigt of plaatsvindt. Waarschuwingen worden meestal uitgegeven VOOR EEN Place verkleinde dan een provincie.


  Een belangrijk Waarschuwing bij onweer wordt afgegeven voor windstoten 58 MPH of beter … OF VOOR HAIL Een bijzonder centimeter in diameter of groter.


  een Tornado waarschuwing wordt afgegeven wanneer de tornado’s dreigt of transpireert.


  A Flash Flood waarschuwing gegeven voor het snel creëren van Daily levensbedreigende overstromingen.


  Vlak voor en tijdens kritieke Climate … je kunt krijgen horloges. .. WAARSCHUWINGEN … EN waarschuwingen OP NOAA ALLE gevaren Temperatuur RADIO. Het is raadzaam dat u verkrijgt A weersomstandigheden ONTVANGER MET EEN Gemaakt in toon ALARM … die wordt geactiveerd door de landelijke Temperatuur ondersteuning wanneer dat waarschuwingen worden uitgegeven. U vindt er ook waarschuwingen op het Online? OR Krijg ze uit uw buurt RADIO OF televisiestations.


  NIET WORDEN overrompeld. WEET HOE Acquire uitchecken en WAARSCHUWING gegevens … EN WEET WAT TE DOEN BIJ Kritische Klimaat bedreigt. Bepaalde Beveiliging gegevens worden Verkrijgbaar Elke dag van deze COLORADO Kritieke Temperatuur Bewustzijn 7 dagen.

  Category: Horloges

 • Comments are closed.