Kristallen gebruik gemaakt van in Horloges

glas kristallen, in sommige gevallen met de naam mineraal glas kristallen, zijn gebruik van gemaakt voor de generaties onderling horlogemakers, en zijn nog steeds in gebruik nu. Deze kristallen zijn gemaakt van warmte-verzorgd, gehard glas dat wordt vervaardigd om krassen en breuk te weerstaan. Zelfs zo, gewoon omdat ze glas, voor minerale kristallen kunnen toch gesplitst in bepaalde situaties.

Een andere veel voorkomende vorm van kristal is het acryl of plexiglas, kristal. Deze kristallen zijn echt lichtgewicht, duurzaam en zuinig. Acryl kristallen zijn veel minder waarschijnlijk te breken, ook al zijn ze niet krassen veel gemakkelijker dan hun mineraal glas tegenhangers. Acryl kristallen zijn wijdverspreid in de atletiek horloges, kid’s horloges, en andere rassen van horloges die een groot deel van de op en scheuren te verwerven.

Kunstmatige saffier kristallen worden gemaakt op basis van aluminiumoxide behandeld tegen ongelooflijk hoge temperaturen. Rechts na een verblijf verwarmd, de inhoud kristalliseert in een kunstmatige soort van de natuurlijke manier ontwikkelen saffier, en wordt het een heel lastig verbinding. Kunstmatige saffier kristallen zijn vrij lastig te krabben, en worden vaak ontdekt op superieure-stop horloges, in overeenstemming met de Bernard Bekijk Corporation, die suggereert dat de uitgaven meer dan $ honderd te schakelen een bepaalde van deze kristallen.

Category: mannen horloges

Comments are closed.