Krijgen Mannetjes s Rolex horloges op een prijsverlaging

Zeer weinig suggereert resultaten als het bezitten en het dragen van een Rolex blik op! Rolex heeft ontwikkeld tot een gemeenschappelijk beeld van de rijkdom, uitstekend, en stijl. Het is een vlakte statussymbool dat is gezien over de hele wereld. Het pictogram Rolex, een gouden kroon, is synoniem met ongeëvenaarde precisie en vakmanschap.

Erfgoed van de Rolex-horloges

< p> Rolex horloges begon met Hans Wilsdorf, kort kort na de start van de 20 e eeuw. De meeste mannen op het moment uitgevoerd zakhorloges, en de horloges die in het bestaan ​​vaak van inferieure kwaliteit waren. Jeugdige Hans maakte de beslissing, dat gezegd hebbende, dat horloges kunnen worden gemaakt met kleine bewegingen om ze correct te maken, en de Zwitserse horloge-makers begonnen te experimenteren met de acties in slechts Wilsdorfs polshorloges. < p> In 1908, Wilsdorf kwam met het identificeren Rolex en geregistreerd als zijn handelsmerk. Hij opende een kantooromgeving in La Chaux-de-Fonds, Zwitserland, waarin hij geregistreerd ook de titel Rolex voor zijn onderneming. In 1910, het succes werd bereikt. Dat jaar, een Rolex blik op was om te beginnen met polshorloge ooit te worden bekroond met de Zwitserse Certificaat van Precision. In 1914 werd een nieuwe mijlpaal bereikt door Rolex, wanneer een Rolex horloge werd bekroond met een klasse A precisie certificaat. Tot deze prachtige prestatie door Rolex, ervaren alleen marine chronometers ontmoet dit soort rigide nauwkeurigheidseisen.

Rolex-horloges en Aarde Tweede Wereldoorlog

Voor de duur van Planet War II, veel van de Britse Royal Air Force piloten werden het veranderen van hun inferieure standaard moeilijkheidsgraad polshorloges met Rolex horloges. Als ze waren gevangen genomen en in hechtenis genomen als krijgsgevangenen, de dure Rolex-horloges uiteindelijk genomen door de ontvoerders. Wilsford gehoord van dit en verstrekt aan swap de Rolex horloges, met betaling niet momenteel vanwege totdat uiteindelijk de oorlog was dan. Als gevolg daarvan werden duizenden Rolex horloges worden gekocht voor de Britse krijgsgevangenen, die een enorme toename van de troopers moreel geleverd. Amerikaanse militairen gestationeerd in Europa tijdens de oorlog geleerd van dit en droeg het verhaal mee naar huis. Dit incident is grotendeels verantwoordelijk voor de invoering van Rolex naar de Verenigde Staten.

Rolex horloges en goede doelen

Wilsfords echtgenoot overleed in 1944, en volgende op die, richtte hij de Hans Wilsford Basis, een charitatieve business. Wilsford wilde al zijn aandelen in Rolex om de basis, garandeert dat een deel van de winst gebouwd door Rolex zou gaan naar goede doelen. Rolex is nog steeds eigendom van een persoonlijk geloof, en aandelen van Rolex worden niet verhandeld worden op een inventaris uitwisseling in de planeet.

Rolex hoge kwaliteit

Rolex heeft uitgebreide geweest de chief in indrukwekkende polshorloges. Rolex-horloges zijn beschikbaar met diamant inleg, in achttien-karaats goud, en met omstandigheden die drinkt waterbestendig tot 330 meter Rolex was ook de 1e tot een polshorloge exposeren twee tijdzones bij bij de tijd te geven, samen met de te starten met om te laten zien een mechanisch verschuiven werkdag en datum op de wijzerplaat.

korting Rolex-horloges op het net

Op het web te kopen is ongetwijfeld komen in zijn persoonlijk. U kunt nu het verwerven van een gekwalificeerde Rolex genieten van online, tegen een gereduceerde prijs. True, de meeste mensen die vandaag lukt om aankoop van een Rolex check out niet hoeft te beschikken over een scherp geprijsde, maar waarom vork uit volle waarde als je niet hoeft te? Verscheidene van de Rolex horloges hieronder zijn op een korting. Een deel van de lage kosten Rolex horloges zijn honderden dollars uit de checklist waarde, of zelfs meer dan een duizend dollar goedkoper dan de detailhandel! U kunt ook ontdekken veel gebruik gemaakt van of vroeger eigendom Rolex-horloges hieronder . In werkelijkheid zijn er 3 vooraf Rolex horloges onder te koop bij slechts $ 1, 500!

Category: Horloges

Comments are closed.