Klasse drie Typhoon Sanda drenches de Filippijnen Japan horloges warily

Een zeer effectieve tropische cycloon verpakking winden van 120 mph begon dumping regen op de Filippijnen als het land begon de evacuatie van ontelbare aantallen mensen. Nog verder naar het noorden, aardbeving en tsunami getroffen Japan is het houden van een omzichtig oog op de storm.

Veel meer Pics Alle zes schoten

In overeenstemming met de Joint Hurricane Warning Centre (JTWC) Hurricane Sanda was 443 mijl oost-zuidoosten van Manilla. De storm werd het verschuiven op een ontspannen 6mph naar het noordwesten waardoor het gevaarlijk zal uitvoeren in de buurt van de Filipijnen. De Filippijnse Atmosferische, Geofysische en Astronomische ondersteuning Administration (PAGASA) waarschuwde burgers van verminderde gelegen gebieden die flashfloods en aardverschuivingen waren goed te doen van de zware regenval. Stormvloed en enorme golven samen kustgebieden vormen ook een bedreiging.

  • Perspectief de meest up-to-date satellietbeelden en voorspellen bijhouden van voor de orkaan Sanda (Chedeng)

    Knie diep h2o op locaties is momenteel te zien in de hoofdstad Manilla en omstandigheden zijn naar verwachting verergeren als de storm zal dichterbij komen. De Filippijnse regeren administratie begon evacueren 50.000 familieleden van de provincie Albay vóór de storm. Genoemd Hurricane Chedeng in de Filippijnen, prognose Songdaâ € ™ s te observeren, zal ze in de buurt van Luzon, terwijl de huidige prognose doet verder voor het oog af te houden van de kustlijn. Met verminderde windschering en opwarming zeeën, wordt de storm naar verwachting verbeteren dan de toekomst achtenveertig uur. Of misschien groter zorg is de kans voor de storm om te staken Japan als het beweegt naar het noorden meer dan de komende 7 dagen. De natie is nog steeds herstellende is van de 11 maart 2011 aardbeving en tsunami en een tropische cycloon zou slechts nemen om de problemen van het land doormaakt. Voor al de heetste op alle stijlen van de normale rampen, klikt u op de knop ‘Aanmelden’ op de top om een ​​email te verwerven telkens een nieuw verhaal is geplaatst. U kunt ook zich aan ons op Twitter of op Google Opwinding en ‘like’ ons op Facebook te houden tot dag.

    Category: mannen horloges

  • Comments are closed.