Kinetic Horloges Vs. Eco-Drive horloges

Kinetic horloges te gebruiken elektrische energie die uit beweging voor elektrische stroom. Oscillerende gewichten gebouwd binnen de blik op schommel met beweging, het opwekken van elektrische energie die wordt omgezet in een magnetisch kosten vervolgens omgezet door de condensator in energie om te kunnen functioneren. Het genieten heeft een sensor die aangeeft wanneer de elektrische stroom is klein en zelfs gaat in een elektrische energiebesparende methode tijdens de duur van inactiviteit wordt ingeschakeld. Kinetic horloges hebben de vaardigheid om te gaan jaar in suspended zonder de noodzaak van hoeft te worden ‘opgeladen’.

Een Eco-Genereer check out maakt gebruik van milde afgeleid van het zonlicht of een extra mild-aangedreven voeding van haar energie op te wekken. Het licht wordt geabsorbeerd door middel van het horloge ontmoeting, gericht op een bescheiden fotovoltaïsche mobiel in en omgezet door de condensator in bruikbare stroom. Zoals kinetische horloges, Eco-Drive horloges hebben ook een elektriciteit-besparing of de slaapstand manier om krachten te sparen wanneer niet in gebruik. Het genieten heeft een titanium lithium-ion batterij van de plaats van de geconverteerde stroom wordt opgeslagen. Gezien het feit dat de batterij is gebruikt voor alleen opslag blijft intact gedurende een lange tijd.

Kinetic Horloges
De kinetische blik op werd ontwikkeld door de Seiko View Corporation in de jaren ’80 en werd aanvankelijk onthuld aan het publiek op een Europees genieten eerlijk in 1986. Op het moment van de release, werd het op de markt gebracht en onder de titel AGM aangeboden. Boven de laatste 20 jaren, heeft Seiko gewerkt te verfijnen en stellen het platform, waardoor toegevoegde eigenschappen en soorten extra om de lijn te zijn.

Eco-Genereer Horloges
Eerste plaats op de industrie in 1995, Eco-Travel is de naam van de fotovoltaïsche gedreven lijn gebouwd en ontwikkeld door Citizen Geniet Corporation. Eco-Genereer horloges te ontwikkelen tot zo bekend dat ze maken nu tachtig% van het inkomen van de burger. De organisatie heeft geëxperimenteerd met een aantal andere ‘onervaren’ ontwerpen, het loslaten van de Eco-Push Duo in 1998 en de Eco-Genereer Thermal in 1999. De Duo-platform wordt aangedreven door mechanische en zonne-elektrische energie. De Thermal gebruikt de variantie tussen de algehele lichaam en de luchttemperatuur om de vitaliteit te produceren. Beide soorten bleken te zijn veel minder goed vond en veel minder betrouwbaar dan de Eco-Push.

Nogal wat kinetische genieten eigenaren hebben ervaren problemen met de voortijdige uitval van de condensator in de genieten. De condensator, het product dat verkooppunten energie, vervangt de batterij en is het van vitaal belang om het bezit van een ‘batterij-aanzienlijk minder ‘kijken. Helaas heeft Seiko problemen met de condensator gezien het feit dat de introductie ervan in de sector en sindsdien moest de condensator uit te wisselen met een titanium lithium-ion power cell ervaren. Technisch is de elektrische stroom cel is een oplaadbare batterij, het genereren van Seiko’s beloften van een batterij-aanzienlijk minder uitzicht onwaar. Toch zijn kinetische horloges blijven gedachte van routine-onderhoud volledig gratis gezien het feit dat de mobiele must verleden enige waar betrekking 5 en tien jaar voor het onderhoud nodig heeft.

Kinetic horloges moeten regelmatig beweging om de kracht die nodig zijn om te rennen en het behoud van de elektrische cel volledig gefactureerd maken. Dit kan uitgroeien tot een dilemma voor mensen die zeer eigen meerdere kinetische horloges zijn. Huiseigenaren moeten constant draaien slijtage van een enkele genieten aan een ander om ervoor te zorgen dat ze worden opgeslagen voldoende gefactureerd. Check out-wikkeling scenario’s zijn een handige manier om de horloges te houden in beweging wanneer niet in gebruik, maar ze kunnen behoorlijk hoog geprijsd.

Eco-Push horloges mag niet onmiddellijk worden ingesteld in de zon op te laden. De zon zal het horloge gezicht gebied rond de tijd vervagen, en de intense warmte oververhit het zonnepaneel cellen, verkorting van hun dagelijkse levensduur.

Allebei van die horloges te gebruiken titanium lithium-ion batterijen om elektriciteit op te slaan. Deze zijn aanzienlijk minder bijtend dan standaard batterijen maar blijven in zekere mate schadelijk voor de omgeving.

Horloge bedrijven zijn gericht op het bouwen van horloges ‘milieuvriendelijke’ door het creëren van platforms die worden uitgevoerd zonder het gebruik van batterijen. Kinetische, thermische, fotovoltaïsche en zelfs de lucht zijn allemaal gebruikt om de batterij te schakelen als een elektrische voedingsbron. Tegenwoordig zou de beweging lijkt beduidend minder over het ontdekken van nieuwe energiebronnen dan is het over het maken van aanzienlijk minder van een carbon footprint in de fabricage van horloges zijn.

Diverse providers hebben horloges die zijn ontworpen om normaal op duurzame elementen en zijn honderd procent recyclebaar. Ze zijn handgemaakt, die bezuinigingen op de uitstoot productie-eenheid, en verpakt en in gerecycleerde producten vervoerd. Sommige bedrijven gaan zelfs zo veel als te zorgen voor de goederen worden per boot vervoerd en niet door de lucht, zorg ervoor dat zelfs veel minder van een carbon footprint.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.