Kenmerken van een 2005 GMT Pak II Rolex Observeer

Het uitzicht GMT Master II is uitgerust met een gevestigde wijzerplaten die de tijd aangeven in je huidige tijdzone sleutel. Er is ook een roterende datum aanduiding dat de datum toont op de deal met de blik op. Een tweede tijdzone kan worden aangegeven door ontmoeting van het horloge dat gezegd hebbende, de dag van de tweede tijdzone niet wordt verstrekt. Gebruikers kunnen ook wisselen met de twee tijdzones, of welke tijdzone wordt gebruikt door de meeste handen op de blik op, zo goed als reguleren van de dag vooruit en achteruit als essentieel.

De Rolex GMT Master II is gemaakt met gewone toeristen in het hoofd. Omdat het stopcontact twee tijdzones kunnen de detailhandel, is het ideaal voor mensen die meestal reis tussen twee plaatsen. Bij aankomst in de secundaire bestemming, kan de gebruiker gemakkelijk veranderen de grote palmen van de check-out te lezen via de secundaire tijdzone zonder krijgen tot het afsluiten van het horloge. Hij kan ook regelen de datum van de secundaire bestemming door te werken met een knop machinaal in het aspect van het zicht.

GMT Master II heeft Rolex’s eigen ‘maxi-dial’ design en stijl. Deze wijzerplaat layout kenmerken enorme uur markers. Bredere minuut en uur armen worden ook aangeboden aan horloges die de stijl en het ontwerp maxi-draaiknop. Samengevoegd deze drie eigenschappen waardoor het gemakkelijker om de tijd te bestuderen in een snel blik. Onderscheidend aan dit product van Rolex is de 24-uurs onervaren hand, die was rood voordat Pak II horloges.

De bezel op de 2005 GMT Leer II is gemaakt van een keramisch-centered mengsel, relatief dan de geschilderde aluminium gemarkeerd op oudere Master II stijlen. Dit is extra sterk is dan aluminium en veel beter bestand tegen krassen en verkleuring. De kroon op het Master II heeft een triple-vergrendeling naar innerlijke mechanismen van het horloge van h2o publiciteit te houden. De binnenzijde van de ring is ook gegraveerd met ‘ROLEX’ over de omtrek.

Category: Horloges

Comments are closed.