Kasteel horloges Beckett ontrafelen

Esposito: â € œYouâ € ™ re niet fantastisch. Youâ € ™ re net streven om te handelen alsof je. Dit is slechts een instrument. Ita € ™ s een stuk ijzer. Het heeft geen magische krachten, en het individu dat hij ontslagen is niet een almachtig God. Hea € ™ s gewoon een guyà € | met een pistool. Net als de kerel WEA € ™ re jacht nu en zoals elk ander slecht persoon. Hea € ™ s verzwakt products.A €

aanvullende foto Perspective alle 9 foto

Beckett: â € œSo ben I.A €

Esposito: â €, Dat € ™ s geschikt, en thata € ™ s goed. Je gelooft ita € ™ s een zwakte? Maak er een taaiheid. Ita € ™ sa deel van je, dus gebruik it. €

â € œKill Shota € is de meest recente aflevering van Castle. Als u havenâ € ™ t merkte het en dona € ™ t wil spoilers lezen, maar mogelijk allerbeste dat je weer terug naar dit rapport later komen. Om uw geheugen op wat er gebeurde vorige keer vernieuwen, klikt u hieronder. Kasteel uitgezonden maandag nachten in negen op ABC (KTRK), maar er is niet een nieuwe aflevering komen 7 dagen.

Deze aflevering heeft een uitstekende bezetting van volgende Beckett als ze probeert om te gaan met haar vastleggen. De schrijvers gelukt uitzonderlijk mooi. Er waren goede scènes de plaats was bijna door Beckettâ € ™ s positie van het perspectief, en kijkers check out haar gewoon absoluut ontrafelen. De schrijvers behandelde dit op een interessante manier. Kijkers zagen Beckett moeilijkheden en breken in een aantal manieren: door flitsen van haar fase van uitchecken, haar daden, en haar voorwaarden. De verscheidenheid juist opgenomen om de ernst van het probleem, en de episode bevestigde de pijn en het breken van Beckett te maken met vanuit meerdere invalshoeken naar een meer afwerking zoektocht naar hoe het vastleggen van haar werd impact te leveren.

Een geweldig, mooi moment opgetreden met Beckett en Esposito. Hun vriendschap komt zeker uit in de momenten dat ze samen delen. Het was geweldig dat de schrijvers ervaren Esposito zijn de 1 die haar geholpen. Castle probeert meestal om haar complicaties op te lossen, maar hij beseft dat hij niet is uitgerust om te helpen Beckett, en hij doesnâ € ™ t checken. De scène met Beckett en Esposito en de sniper rifle is een eigen voorkeur.

Deze aflevering werd vooral gezocht omdat Beckett is niet definitief is werken met haar nemen van foto’s, en de omstandigheid dwong haar om . De omstandigheid volgt een sluipschutter die lijkt te schieten individuen willekeurig, maar het blijkt dat hij concentreert zich op mannen en vrouwen die zijn welvarend. Er was een tweede van stress bij de aanvang voor de reden dat de schermen belandde verschuiving zodat snel uit de ontdekking van de 1e lijder aan de echtgenoot en kinderen interview, maar het is noodzakelijk om dit te worden bereikt de schrijvers zou genoeg tijd besteden op Beckett. Als de zaak niet was gekoppeld aan Beckettâ € ™ s afbraak, zou noch als zeer effectief zijn geweest.

Wat hebben alle mensen denken van de aflevering? Uw adviezen kan worden besteed aan Stana Katic / Beckett lof. Prachtige Beckett episode, bent u het eens?

Als je graag wat je onderzoekt, zeker om te staken abonneren op eerder door mijn foto vermeld!

Category: Horloges

Comments are closed.