Jonge ondernemer lanceert Louvett Horloges net op tijd voor de vakantie gifting

Veel meer Foto Bekijk alle 17 photosRome $ 130 fotografie door Depuhl Connected berichten Het beste cadeau voor de Sofla Fashionista haar significante andere 1160 Hair geven: Dit is NIET van je moeder aantrekkelijkheid salon, maar dan weer- -het is Fashionista Concentratie:. Michelle DiMarco van Lilac & Lelies Boutique

Nieuwe Universiteit van Miami diploma, Yani Martinez , uitgebracht Louvett horloges op 1 december Examiner brengt u een eerste blik op haar en haar . prachtige horloges die aspect materiaal bands in gelijke patronen en gedurfde tinten Deze zijn het beste voor vakantie uitje presenteert – beloning certificaten zijn ook daar Vertel me over je reis, vooral van afstuderen UM. met een klein bedrijf mate de lancering van een lijn van de trend uurwerken.
Het is echt al een reis. Al snel na zijn afstuderen aan de Universiteit van Miami, besloot ik in de training te gaan, maar het bezit blijken uit een familie van ondernemers, ik heb zelfs nu ervaren het bedrijfsleven hongerdood binnen just me. Onmiddellijk na een handvol maanden, maakte ik een beslissing om een ​​sprong van het geloof te verwerven. Durfde ik verlang enorm en was klaar voor de manier hele wereld, en gezien het feit dat dan, ik heb Louvett vrijgelaten. Het opstarten van deze stijl van de check out lijn was een eenvoudige keuze, want ik heb vaak hield merchandising mijn outfits met kleurrijke onderdelen. Wat stelt Louvett horloges afgezien van andere horloges?
< / strong> Louvett horloges zijn dus exclusief de banden zijn luxe satijn materiaal, verkrijgbaar in gedurfde tinten en exotische prints. Geprijsde om je humeur op te helderen, ze zijn een uitstekend infusie van schaduw en een ongelooflijke prive-verklaring. Zelfs het genieten van containers zijn chic. Er & rsquos gewoon niets als hen.
Ik hou van de funky, trendy designs. Hoe ben je een besluit over de structuur te maken? De lay-out van het uitzicht komt voort uit een combinatie van mogelijkheden toegankelijk in sommige horloges tegenwoordig, en een paar nieuwe ontwerp ideeën van mijn persoonlijke. Onze horloges element buitenmaatse horloge dozen met zijden en satijnen stof bands, metallic lederen sluitingen en ringen die geven een extra vleugje flair.
Het is echt ook geweldig dat ze zijn genoemd naar de grote steden over de hele wereld. Hoe heb je dat bedacht?
De inspiratie voor de namen van de horloges zal komen van mijn reizen. Deze materialen en tinten doen me denken aan de vele prachtige kwesties I & rsquove gezien en gebieden Ik kijk uit naar naar. Zo wordt de glinsterende zilver metallic horloge aangeduid als Parijs, dat me doet denken aan de sprankelende Eiffeltoren. Mykonos is ingegeven door de rijke kobalt blauw van de Egeïsche Zee. De check out bakken zijn ook onder de indruk van deze reizende onderwerp ze zijn goud bagage ontwerp bakken. . Ze zijn fantastisch om te gebruiken als een reis sieraad carrier wanneer u het dragen van uw Louvett horloge
Voor dit soort van een economische horloge, de detaillering is opmerkelijk – elk klein ding uit de gravure op de rug om zelfs de boxen. Het lijkt te zijn dat u overwogen van alle dingen, maar hoe zit het met garantie?
I & rsquove aangenomen over dat ook! Alle Louvett horloges hebben een beperkte garantie voor 1 kalenderjaar vanaf de datum van de bestelling. Het richt zich op de horlogekast van elke fabrikant & rsquos gebreken. In de loop van deze periode zal het genieten van beweging worden vastgesteld of het uitchecken worden gratis van kosten worden vervangen.
Voor al diegenen die overwegen van uw goederen voor korte vakantie geschenken, wat is de normale termijn van het plaatsen van de bestelling voor de scheepvaart?
Onze horloges zijn een geweldige vakantie beloning, en we maken gift verstrekken eenvoudig. Wij leveren twee leuke geschenkverpakking alternatieven, en digitale certificaten aanwezig, die onmiddellijk ter kennis van de ontvanger elektronische post worden bezorgd. Adore het voor u? Zet in op uw lijst en stuur het naar uw Kerstman. Alle bestellingen worden vervoerd de daaropvolgende kleine werkdag, en komen binnen op slechts 1-drie zakelijke onderneming dagen. Als u wilt dat uw bestelling door 25 december, te kopen vlak voor zondag, december twintigste.
Zijn er ontwerpt om Louvett horloges in winkels?
Helemaal! In de extreem in de nabijheid van lange duur, Louvett horloges zal toegankelijk zijn in pick out boetieks en retailers. Voor veel meer informatie, neem contact op met Louvett bij 305-705 -7849 of . & nbspwww.twitter.com / louvett of www.fb.com / louvett


Jewel Figueras is de Miami Vogue en model examinator. Zij verwelkomt u met haar in contact te komen op & nbspor www.twitter.com / TheTinyJEWELBox of op haar persoonlijke blog www.TheTinyJEWELBox.blogspot.com. < em>

Category: Horloges

Comments are closed.