Johnson moet steken precies na een blessure bij Rolex

Jimmie Johnson eiste gezondheidszorg belangstelling en veel steken hoewel concurreren in dit weekend Rolex 24 Grand Am race op Daytona International Speedway.

3-tijd NASCAR Dash Cup Collection kampioen Jimmie Johnson krijgt helemaal klaar om de Rolex 24 op vrijdag op Daytona Speedway Global draaien. (Photo Credit rating: Grand-Am Highway Racing / Brian Cleary)

De regerend drie keer kampioen gesneden zijn vinger zondag vroeg in de ochtend als hij organiseerde voor een andere verschuiving in het voertuig. Johnson beweerde hij in een haast was en terwijl de hoop om een ​​gat in een minimum te beperken zijn uniform in een koelbuis te zetten het mes gleed en gesneden zijn vinger. & # dertien ‘Het verwierf me heel erg goed,’ Johnson adviseerde de aangesloten Press. ‘Slash rechts via het materiaal aan waar mijn vinger was aan de andere kant.’ & # Dertien Johnson gekozen om zijn resterende stint van de race het draaien van de auto rond om Jimmy Vasser overslaan. De vier man personeel die Johnson en Vasser gebundeld, samen met Jon Fogarty en Alex Gurney gesloten zevende in zijn klasse. Direct na het vinden van de vinger gestikt in het infield gezondheidsgerelateerde hart, Johnson vloog verblijfplaats naar Charlotte en zal een verdere meer assessment hebben deze week. Johnson zei dat hij doesn & rsquot rekenen op de schade aan zijn rijgedrag beïnvloeden en hij zal worden voorbereid om te racen in de tijd dat het openen van Daytona vijfhonderd.

Category: sporthorloges

Comments are closed.