Japan Vs. Zwitserse horloges

Zwitserse gebouwde horloges gaat terug tot de 15de eeuw worden getraceerd, te beginnen met de extreem beschouwd horlogemakers van Genève. De Japanse horloge-industrie begonnen veel later in de 20e eeuw, maar groeide snel uit tot een resultaat met een aantal namen van superieure kwaliteit merknaam van zijn individuele geworden.

Hoewel Japan niet de productie horloges is zo uitgebreid als Zwitserland, heeft de natie te ontwikkelen tot een leider in innovatie. De nieuwste ontwerpen hebben kinetische horloges die geen batterijen en horloges opeisen eindig met gemaakt-in camera’s. gebundeld

Zwitserse geproduceerde horloges worden vaak beschouwd als luxe goederen en dus de neiging om in de grotere snelheid beugel, detailhandel voor enkele duizenden dollars. Japanse geproduceerde horloges zijn over het algemeen niet geprijsd als substantiële maar worden ook nu gemaakt om een ​​vrij aanzienlijke conventioneel.

Tegenover de perceptie, het grootste deel van de overdracht van stukken voor Zwitserse horloges zijn gemaakt door een buiten bedrijf, vervolgens getransporteerd naar de horlogemakers worden ontworpen en gedistribueerd. Japanse uitzicht acties, echter voornamelijk geproduceerd in-woning.

het grootste deel van de mainstream kijken naar merken zijn op dit moment ontworpen in Japan, zoals Seiko, Casio en Citizen. De veel meer luxe maakt deze als Geneve, zijn Raymond Weil en Oris uitsluitend geproduceerd in Zwitserland.

Zwitserse horloges zijn gewoon herkenbaar zijn als ze zijn voorzien van het logo ‘Zwitserse Geproduceerd’ op hen. Dit is een beeld van hun hoge kwaliteit en de behandeling die is afwezig in de verdiencapaciteit van het uurwerk. Japanse horloges worden geïdentificeerd in de exact dezelfde manier als ze worden gebrandmerkt met ‘Made in Japan.’

Category: luxe horloges

Comments are closed.