Jaeger LeCoultre Zwitserse luxe horloges Totaal Kritiek-Tutorial

Substantiële-Stop Zwitserse merk

Jaeger LeCoultre is een elite Zwitserse horloge onderneming met een uitgebreide, bijna tweehonderd jaar lang achtergrond. Sinds haar oprichting heeft de onderneming zich op de schepping tot veilig zijn hogere-dicht positie, het verdienen van meer dan tweehonderd patenten op diverse terreinen van het horloge ambacht. De onderneming wordt beschouwd om samen te werken met deze Zwitserse luxe horlogemakers als Patek Philippe en Vacheron Constantin, samenwerken in zowel reclame of fabricage. Jaeger LeCoultre’s prestaties in de micro-techniek kan misschien alleen geëvenaard door zijn verbeteringen structuur.

Moeilijkheden

Jaeger-LeCoultre maken moeilijkheden moeiteloos als geen andere Zwitserse luxe merk verschijnen. Ze maken een punt uit het produceren van de meest verfijnde mechanismen opdagen eenvoudig en strak. Het is echt alsof de cursus vaag geïmpliceerd door de Franse klinkende titel resultaten in het belichaamd in de uurwerken. Hoewel ik bewonder de moeilijkheden en de acties (in volledige meer dan aa duizend ontwikkeld), voor mij de authentieke prestatie ligt in deze moeiteloze presentatie de Jaeger LeCoultre type.

Wijsbegeerte

Jaeger- LeCoultre springen om een ​​extra uitleg. In tegenstelling tot alle andere Zwitserse luxe fabrikant, JLC introduceren een bijzondere Gallische geest van nonchalance en speelse disorderliness. Er is een ding charmant onhandig en schip over oplossingen van de horlogemaker, een zin die moeten voortvloeien uit een rotsvaste overtuiging in iemands eigenwaarde. Van het programma, de charmante dysfunctie accentueert alleen de algemene perceptie van top kwaliteit en inrichting van de maximaal haalbare kaliber.

Site

Jaeger LeCoultre website belichaamt deze filosofie. Zo is het merk record geïntroduceerd in een kaart die doet denken aan een kerker en Dragon grafiek de volgende fase is meestal onvoorspelbaar, en meestal een schok. Surfen op deze kaart is niet in tegenstelling tot actief spelen van een spel. Anders dan dat, JLC site is ongelooflijk helder en naar de plaats. Elke selectie en model het verwerven van een diepgaande belangstelling, de afbeeldingen en eisen momenteel wordt gepresenteerd in een ontspannen, zelfverzekerde manier.

collectie

Jaeger LeCoultre vervaardigen 6 primaire collecties van horloges: Reverso, Duometre, Master Command, Leer Compressor, AMVOX en Haute Joaillerie. Sommige van deze collecties hebben ontwerp of techniek-georiënteerd lijnen die daadwerkelijk komen om zelfstandige dochter collecties. Elke collectie bevat gewoonlijk een uit de gewone attribuut complicatie, visuals, elementen bracht een bedrag van ongekende evolutie. Laten we eens kijken naar een dichterbij gelegen oogopslag: Reverso is een leren collectie die talrijke sporen bevat en wordt meteen gezien door zijn rechthoekige vorm. Het is echt schaars voor een belangrijke onderneming af te wijken van de cirkel staat bij de ontwikkeling van deze vormen van een aanzienlijk en omvat selectie, maar het alternatief lijkt organische voor Jaeger LeCoultre. De naam Reverso onthult de collectie voornaamste verschil: de mechanische mogelijkheid om het scenario te keren en vestigde het weer als de voorkant bedoeld voor Polo spelers

Reverso

 • Classique. Reverso Classique is basic lijn van de collectie. Gemaakt voor de heren en vrouwen, het ontbreekt kwesties sommige modellen beschikken zelfs de secondewijzer. Het doel van Reverso Classique is aan de vindingrijkheid van de omkering systeem in zijn volledige, ongehinderd soort weer te geven.

 • Reverso Squadra afwijkt van de rechthoekige vorm en kiest voor de meer exclusieve vierkante . Deze horloges geven een meer avant-garde en energieke geest veel meer moderniteit, veel minder classicisme. . Reverso Squadra horloges zijn vervaardigd voor vrouwen en heren

 • Reverso Complicatie gastheer is van de collectie gecompliceerde horloges: GMT, datum, zon / maan-indicatoren, en dual time. Complicatie introduceert geautomatiseerde bewegingen (meest Reverso stijlen gebruiken hand wond kalibers) en stelt de weer van het scenario naar een tweede tijdzone te tonen.

 • Reverso Duetto Sieraden is een luxe assortiment dat omvat aspecten van andere Reverso horloges en biedt een aantal diamanten glitter.

  Duometre Chronograph

  Duometre is een single-horloge assortiment dat duwt het kunstwerk en de ambacht van het genereren van mechanische chronografen zijn beperkingen. Het uurwerk is opmerkelijk, onder andere specs, voor zijn symmetrische compositie wijzerplaat een ongebruikelijk element, zoals Jaeger LeCoultre algemeen negeren conventionele lay-out ideeën. Aan de andere kant, het gebruik van schaduw, meest gebruikte methode voor het markeren componenten wijzerplaat van de horlogemaker, speelt een cruciale doelstelling in het compenseren van de symmetrie.

  Lees Controle

  Jaeger LeCoultre Master Control is de horlogemaker beste klassieke collectie de tegenhanger van Vacheron Constantin Patrimonium, Audemars Piguet Jules Audemars en Blancpain Villeret. Reinigen sporen, witte wijzerplaten, en een uitgebreide omvang van problemen van zowat niemand om een ​​hele set binnen van een enkel stuk onderscheiden Grasp Command als Jaeger LeCoultre’s eerbetoon aan regelmatige uurwerken. Pak Handle is een gespecialiseerde selectie in een gevoel dat het biedt een aantal zaken, maar die dieper prestaties te leveren. JLC niet proberen om zo veel problemen als haalbaar binnenkant van een bepaalde genieten in plaats daarvan stak ze de grenzen van een persoon bevatten. Bijvoorbeeld, JLC onderzoeken de keuzes van verdere lange elektrische gangreserve (8 keer), en het meten van de tijd in tal van geografische locaties.

  Master Compressor

  Lees Compressor collecties bestaat uit twee sporen, sport & ampcomplication, en duiken. Dit zijn technologisch geavanceerde horloges ondersteund door apt futuristische modellen. De collectie ontleent zijn te identificeren van de intense fundamentele veiligheids kenmerk van het genereren van de kronen en drukknoppen Overtollige exemplaren luchtgelimiteerde uitgerust met een schokdemper systeem is een nadere zekerheid toevoeging.

 • Sport complicatie Leer Compressor is de temmer lijn, terwijl het heeft wel een aantal huis-leeftijd visuele kenmerken. De lijn introduceert mechanische en kwarts acties in aanvulling op de automatische kalibers die chronograaf, hele wereld tijd, alarm en GMT problemen.

 • Lees Compressor Diving assortiment geeft omslachtig indrukwekkende horloges, sommige zijn dat omvat onvoorwaardelijke futuristisch design. Dit assortiment heeft een aantal esthetische factoren verwant aan de vermaarde Blancpain Fifty Fathoms duikers:. Een bepaalde onderstroom van risico en explosieve vermogen

  AMVOX

  AMVOX horloges geven Jaeger LeCoultre met een aandeel van public relations en advertentie door associatie met een ander luxe model Aston Martin. Aston Martin auto’s moeten worden gezien (en ook beluisterd) in te kopen om volledig begrijpen van de winsten JLC ontlenen aan deze aansluiting. Het voertuig maker heeft een web-site die is de moeite waard een te gaan, al was het maar om te ontdekken wat voor soort auto’s AMVOX2 Transponder pols kijken handvat. AMVOX horloges zijn voorzien van een unieke antenne die de eigenaar van de auto deuren kunnen openen , en een-pushpiece gratis chronograaf om het werk dat u wilt op de saffier kristal deal met op 6 en 00:00. Visueel is dit nog een ultra-moderne sportieve activiteiten georiënteerde collectie, een bijzonder dat niet standaard uurwerken problemen zouden mijden dit soort als de tourbillon.

  Haute Joaillerie

  Haute Joaillerie is een vrouwelijke selectie van fantastische horloges precies waar mechanismen concurreren met diamanten voor kennisgeving. Sommige van deze items werden bezet met honderden diamanten, anderen werden gedragen door vorsten. De een paar sporen, Riviere 101, een nul een Etrier, en Pak Twinkling Diamonds, combineer riemen, armbanden, goud en gekoesterd stenen om sieraden lay-outs die samengaan met zeer kleinere mechanische bewegingen te maken.

  Category: mannen horloges

 • Comments are closed.