Jaeger LeCoultre Reverso Complicatie Zwitserse horloges Overzicht

Reverso Complicatie: Esthetiek vs Techniek

Reverso Jaeger LeCoultre Complicatie doelbewust huidige problemen als elegant undistinguished componenten. Er is een opmerkelijke dus wat temperen afkomstig van de horloges een nonchalante gemak van integratie geen andere hogere conclusie Zwitserse horlogemaker was uitgerust te bereiken. Het gemak steunt niettemin op handwind acties (met uitzondering van een persoon model), een mechanische eigenschap die sommigen misschien wel overwegen een ongemak. Een probleem stijgt, hebben Jaeger LeCoultre opgeofferd technologie voor esthetische gevolgen

Problemen

JLC Reverso Complicatie is voorzien van de volgende problemen:? GMT, dag, zon maan, automaat, en duo. De meeste lijken op de achterkant van het blik op, die in hoofdzaak ook een extra wijzerplaat die de aanvullende informatie draagt. Het is echt een principiële oplossing: de horlogemakers liever vertrouwen op de omkering systeem als vervanging van op ingewikkelde (en in het algemeen krap) composities voor wijzerplaat die proberen om de veelheid van dochteronderneming wijzerplaten, armen, markers en indicatoren evenwicht .

Reverso Complicatie vermijdt deze uitwerkingen en als een vervanger maakt gebruik van de speciale eigenschap die het vervoert ontwikkelde in daaropvolgende in uitzonderlijke esthetische winst.

Grande

Precies, Reverso Grande GMT model geeft een zwart weer die de 2e tijdzone, de GMT verschil, en de energiereserve indicator (8 keer) toont. Grande Date herbergt de forse twin dag opening op 07:00, de gangreserve indicator tussen tien en elf, en de kleinere seconden bij 5. Het is duidelijk dat de lay-out streeft naar het midden zeer behouden duidelijk door de invoering van de moeilijkheden op de zijkanten Grande Sunshine Maan en geautomatiseerde duidelijk de identieke tendens. Maar dit is slechts 1 strategie Jaeger LeCoultre gebruik maken van de rechthoekige wijzerplaten evenwicht te brengen met de sferische subdials.

bestaande een fascinerende grond voor observatie wijzerplaten wijzerplaten ze zijn de twee een serie van zichtbare remedies en een oppervlakte waarop unified composities die harmonie vingers, cijfers en andere elementen. Reverso Complicatie horloges coördineren de primaire rechthoek interne subdials in een aantal technieken. Eerst JLC ​​bijna continu gebruik mogelijk zwart of wit tinten, met af grijs en zilver tussenpersonen dit bijdraagt ​​tot eenvoud en vergemakkelijkt leesbaarheid . 2, een binnenste rechthoek, gekleurd of getraceerd, herhaalt de uiterlijke toestand, waardoor symmetrie en een veel intiemer soort van referentie, het opvangen van de schok van de hoekige vorm. Derde, strakke ontwerpen ornament de wijzerplaten te leveren een delicaat tapijt-achtige vloer. Tot slot, Jaeger LeCoultre kiezen voor verwaarlozen teken, beslissen over de gemakkelijke aanzienlijke Arabische cijfers benadrukken, en het vermijden van ingewikkelde tabellen en indices.

Category: sporthorloges

Comments are closed.