Jaeger LeCoultre Reverso Classique Substantiële-Close Horloges recensie

Reverso Common

Jaeger LeCoultre Reverso Classique lijn verlaat complicatie, een gaan die resultaten in accent op de stijl en het mechanisme van de omstandigheid omkering. JLC is waarschijnlijk de enige Zwitserse high-close horlogemaker dat is echt op hun gemak met de rechthoekige vorm en Reverso Classique laat zien hoe en waarom veel beter dan elke andere Reverso ontwerp. Schokkend eenvoudig slechts een blok geval integreert in een fundament van metalen weer terug en lugs, het genereren van een illusie van het openen en sluiten van een venster, alsof het onthullen van een ding over de drager. Veel meer dan iets, deze uitzonderlijke flipping systeem biedt Reverso horloges een diepte van design en geeft een idee hoe de rechthoekige omstandigheid volbracht dit charmante eenvoud van karakter.

Art Deco

JLC Reverso (Classique) manifesteert nogal wat Art Deco regels. Ten eerste, de ronde facet randen zorgen voor een cilindrisch gestroomlijnde uiterlijk dat helpt op te zeggen uit welke scherpte een rechthoek kan heel goed importeren. Vervolgens worden de bovenste en lagere grenzen van de situatie worden gecanneleerd met een lineaire versiering, die een symmetrie tussen (en compenseren het slechts een onder goede en links). Definitieve maar niet het minst de omkering systeem een ​​toespeling op modernistische verfijning, gestileerde en geminiaturiseerde. Jaeger LeCoultre Reversal Classique belichaamt deze eigenschappen vooral vanwege zijn gebrek aan beweging complicaties deze opvatting spreekt zingt design en stijl filteren met behulp van het gehele lichaam van de roaring twenties. (Blader door de Jaeger LeCoultre Reverso Complicatie evalueren voor een dialoog van de huizen wijzerplaat).

De Reversal System

Jaeger LeCoultre Reverso vaardigheid van situatie omkering is een een van een soort element dat bepaalt de collectie opzij als beide even gespecialiseerde en elitair. Reverso horloges zijn bedoeld voor Polo spelers de activiteit van aristocraten en koningen. Polo bestaat uit het houden van paarden, veel van hen, dat is kostbaar, en is over het algemeen het voorrecht van die mensen met het betekent en ideale dierbaren tradities. Hoewel dit onderscheid maak de selectie van de gemeenschappelijke menigte, benadrukken zij ook concepten die we kunnen allemaal betrekking hebben. Voor de duur van de omkering systeem, wanneer de basis deal met onbedekt is, het horloge gaat uit van een horizontale esthetische hoge kwaliteit, slechts als een samenvatting sier-item of een ongelooflijk duur sieraad. Dientengevolge, die aan het systeem voegt een onderhoudende waard.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.