Jaeger LeCoultre Pak Compressor Sport Complicatie Watches Evaluatie

Master Compressor

Jaeger LeCoultre Master Compressor collectie bestaat uit extreem-gewaarborgd en verantwoordelijke all-doelstelling atletiek en ernstige routines horloges (Master Compressor Diving horloges is de meest gespecialiseerde lijn).

Master Compressor is buitengewoon voor zijn scherpe vertrek uit de klassiek gemaakt commando leer het is echt omgekeerd in zijn futuristische, ruimte-leeftijd neigingen. Zoals Vacheron Constantin, Blancpain, Audemars Piguet, en tal van andere superieure afwerking Zwitserse merken, Jaeger LeCoultre weergave flexibiliteit en creativiteit van de hoogste orde, zo ook het vervullen van gevoeligheden van zowel de klassieke als de nieuwe. Dit is hoe nieuwe tradities groeien op te richten

Problemen

Lees Compressor / Sportactiviteiten Complicatie horloges element de achtervolgende mogelijkheden:. Chronograaf, mechanisch alarm, wereldtijd, en GMT 7 stijlen, mannen en vrouwen, zijn momenteel in productie. Jaeger LeCoultre neem een ​​onconventionele en vindingrijk tactiek bij het zetten van al deze functies te zien. Tips, gekleurde subdials, openingen en vingers van diverse soorten en maten, samen met multi-genivelleerd wijzerplaten, wijzen op de te bedienen. Zowat elke genieten wordt behandeld als een artefact, die verkoopkansen tot ongekende visuele grote verscheidenheid. Opmerkelijk is state-of-the-art automatische bewegingen nederlaag in de gevallen honderden elementen, tientallen juwelen

Eigenschappen

De compressie in Master Compressie horloges verwijst naar de technologische therapie de kroon en de stuwkracht knoppen van de chronografen onderging in te kopen om ongeëvenaarde h2o weerstand garanderen. Jaeger LeCoultre ging helemaal, zoals ze meestal doen, en gericht tot de Intense hele wereld chronograaf model met een schokabsorberende procedure die bevat een luchtkussen. Deze mogelijkheden maken met Blancpain meest vooruitstrevende duiken uurwerken, dit soort als de Fifty Fathoms en Aqualung.

stijl en design en benodigdheden

De veelheid van mogelijkheden, samengevoegd met Jaeger LeCoultre’s neiging om Gebruik kleur (zwart, paars, grijstinten), effecten in ongebruikelijke visuele bereik. Master Compressie horloges optreden gevat in roestvrij staal, platina, titanium, of roze goud, in sommige gevallen met twee metalen gemengd in een timer bandjes (rubber, satijn, leer) en armbanden zijn de twee die er zijn. De verscheidenheid aan middelen in wezen maakt elke kijken naar een minimale selectie van zijn persoonlijk.

Dames

Pak Compressie Vrouwen horloges bevatten diamanten op de (draaiende) bezel, en gekapt de selectie van problemen, met behoud van alleen de chronograaf en de dag. Vreemd genoeg was het onderscheidende triple datumvenster verschijnt in Oris BC4 en Oris William F1 Team collecties. Ze zeggen dat imitatie is de oprechtste vorm van vleierij.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.