Invicta Slim Zwitsers quartz horloges Assessment

Invicta Slender: Style, Informeel, Officiële

Invicta Slender levert klassiek gemaakt rechthoekige en ronde quartz horloges die harmonie ingetogen trendiness met minimalistische trend. Terecht kan Slender uurwerken bieden als informeel, nacht formeel en zelfs manier apparatuur is het een brede selectie, bestaande uit vele stammen voor jongens en dames, en het verstrekken van een werkelijke keuze om de ongegeneerde expressiviteit van vrijwel alle andere Invicta horloges.

< p> Alle Trim horloges afhangen Zwitsers quartz kalibers, een attribuut toelaat om de diepte van de producten aanzienlijk gekapt. Er zijn veel gemeenschappelijke kenmerken die verschijnen in vrijwel alle producten: types schoon wijzerplaat (bijna uitsluitend leeg, alleen de indexen, occasionele cijfers, en de fabrikant & ampcollection logo verfraaien van het gezicht), fundamenteel leren riemen of gaas roestvrije metalen armbanden, en grotendeels zwart en witte kleur plan.

 • Metropolis Trim Sq. (Meisje) is de gemeenschappelijke vierkante (licht gebogen zijkanten) model uitgerust met de maas metalen armband. Heren horloges eisen: 39 mm in de breedte, five.8 mm in de diepte, Ladies ‘versies zijn net zo dun, maar kleiner formaat met 9 millimeter. Witte indexen en palmen staan ​​op de zwarte wijzerplaten, grijs compenseert de witte varianten wijzerplaat. Geen complicaties, zelfs niet een secondewijzer minimalisme helemaal.

 • Metro Slim Sq. (Lady) repliceert in wezen de stad Slim line, kiezen voor leer-based riemen in plaats van de armbanden, en presenteren extra kleur, die kersen bruin en donkerblauw.

 • Town Slender Spherical (Meisje) is nog dunner five.2 mm in de diepte. Typische bolvormige scenario met kleine uitsteeksels (weergegeven korter in zwart ionische plating), is in wezen de sferische tegenhanger van het plein lijn.

  • < p> Metro Slim Spherical (Vrouw) : nog een tweeling selectie met extra kleur alternatieven en riemen in plaats van de armbanden. Mineraal kristal voor het gaan over en lichtgevende Tritnite voor de handpalmen.

  • Stad Trim Ronde afwijkt van de minimalistische esthetiek door het invoegen van een interne ring schaduw binnen van de wijzerplaat, en complimenteren met Artwork Deco Romeinse cijfers. veertig mm in diameter, zijn dit de belangrijkste onderdelen in de collectie. Langere lugs uitsteken van de voorwaarden, het toevoegen van een contact van finesse.

  • Metro Slender Ronde duurt normaal een nog daadkrachtiger aanpak, waarin, afgezien van de neutrale zwart en wit, een glanzende Dr Pepper roze en een diepe blauwe (voor het interieur ring). Deze lijn zorgt voor een enigszins futuristische blik, door het aanbieden van minimalisme een lichte draai.

  Category: sporthorloges

  Comments are closed.