Invicta Reserve Quartz & ampAutomatic, chronograaf Zwitserse horloges Evalueer

Invicta Reserve: Invicta’s Luxury

Invicta Reserve is het merk op grote inzameling: het terloops bevat gold plating, bevat officieel gekwalificeerd chronometers (op exact hetzelfde instituut geanalyseerd waar Rolex chronometers worden onderzocht), en benadrukt de originaliteit van de lay-out op keer, als de decoratieve randen van Reserve Bolt demonstreren, ten laste van aerodynamische verhuizing.
Invicta Reserve is een compilatie 1 plaats lenen van een aantal andere sporen, niet wezenlijk verband in omstandigheden van de lay-out & amputility. De typische aspect in dit assortiment is luxe. We kijken even naar de sporen gebundeld:

 • Reserve Bolt : chronografen met openingen palmen, een snelle rode uurs weergave op 6:00, en ongebruikelijke decoratieve functie op de ring een kabel verbonden door miniatuur houders, repliceren marine gereedschap.

 • Reserve Subaqua Venom : een lijn van duikhorloges met een strak gestructureerde wijzerplaat en lichtgevende kleuren in de rubber variaties. Armbanden verschijnen in overwegend darkish kleuren, het genereren van levendige contrasten en faciliteren van de leesbaarheid in het donker onder water omstandigheden.

 • Excursie Reserve is een verzameling van chic atletiek horloges met automatische chronografen of Zwitsers quartz bewegingen. Timers komen in roestvrij metaal of goud, verlaten fantasievolle structuur voor aa veel meer degelijke presentatie

 • Specialty Reserve Chronograph :. Meestal tweekleurige chronograaf horloges met verfijnde bezels (6 schroeven, in navolging van Audemars Piguet Royal Oak), en rokerige-transparante ogen op de wijzerplaten een onderscheidende manier om kleuren te beheren op het confronteren. Displays sommige chic & ampelegant eigenschappen, maar is ruwer dan de Tour

 • Reserve Pro Diver (Exotic Dial) :. Automatische duiken chronometers ongecompliceerde configuraties wijzerplaat, onmiskenbare avond don kenmerken, en een aantal verfijnde Rolex referenties. Exotische modellen wijzerplaat integreren blauwe zandsteen, jade, of tijgeroog, het weergeven van een heldere, nogal bedwelmend voorzijde. De horloges moeten aankomen met officiële Zwitserse chronometer certificaat.

 • Akula Reserve kenmerken van een onderzeeër aangemoedigd scenario en lugs structuur ongetwijfeld een persoon van de meest verbazingwekkende en schokkende van alle Invicta oplossingen. Een grote, roestvrij stalen ronde omstandigheid wordt overvleugeld door het aanbrengen van rechthoekige lugs, het maken van een symbolische illustratie van een gepantserde schip. Het gebruik van rubber, en giftige rode en oranje tinten zijn genoeg van een aanvulling op katapulteren Akula Reserve om de beste van de rangschikking van de meest ongehoorde blik op stijlen.

  Het assortiment bevat een mooi gemaakt vrouwen lijn:. exact dezelfde horloges in kleinere afmeting, alsmede diamanten, en, lichter, extra levendige kleuren

  Category: vrouw horloges

 • Comments are closed.