Instrumenten voor een Rolex Submariner

Een spanningsmeter assessments waterdichte horloges, zoals de Submariner, door onderdompeling een observeren in een tank met drie atmosferische druk. Elk gebied dat een lek zou kunnen hebben worden gedetecteerd door de ontwikkeling van bellen. De regio wordt vervolgens verzegeld de wijzerplaat maken om bepaalde diepte van 1.000 meter onder zee podium.

De micro stella sleutel wordt gebruik gemaakt van de snelheid van de harmonie wiel, dat schroeven met een gespecialiseerde ster hoofd omvat veranderen. Verschillende stijlen van moersleutel tips bijstand bewegen de schroef in snelheden die een invloed op de beweging te hebben. Het overbrengen van het uit vertraagt ​​deze naar binnen beweging versnelt het.

De buis montagewerktuig adequaat voegt elke Rolex scenario buis. De situatie buis is essentieel omdat het het punt waar de luchtvochtigheid weergave scenario kan invoeren. De omstandigheid buis opgezet kan niet worden bereikt op de Submariner of een Rolex uurwerk zonder de noodzaak van de steun van deze cruciale instrument.

De schroevendraaier geleverd in de zee bewoner instrument kit is het enige instrument dat de oester schroeven past in de Submariner bracelet.The schroevendraaier heeft een suggestie dat ruim binnen de klemmetjes die u of een cheque toe opereert vanuit deskundige herstellen om extreem- fantastische veranderingen in de armband.

Category: luxe horloges

Comments are closed.