Instructies en aanwijzingen voor Porsche chronograaf horloges

Gebruik het uitsteeksel aan de juiste kant van de check-out ontmoeting naar de check wind out of aanpassingen aan de dag en tijd te maken. Druk op de tand helemaal naar binnen naar de check-out en ga weg in deze stand bij het dragen van het genieten. Als u niet dragen van de acht voor veel meer dan achtenveertig uur, kunt u misschien nodig heeft om de tand flip in te kopen om de wind te genieten voorafgaand aan gebruik.

Trek de tand uit tot aan het klikt naar de volgende positie om de datum te wijzigen. Flip de afwezige wijzerplaat van u de datum, die wordt tentoongesteld op het observeren te verbeteren. Toen de dag is een goede, flip de riek in de tegenovergestelde manier om de dag van de week te wijzigen.

Trek de tand eruit wanneer aanvullende rechts totdat het klikt om de 3e houding aan de slag aanpassen van de tijd. Het draaien van de tand zal de minutenwijzer te veranderen en de urenwijzer zal aanpassen als het moment wijzer beweegt van uur tot uur. Door de tand vooruit zal de tijd vooruit, terwijl draaien zal achteruit de tijd keren. Merk op dat de tweede hand alles zal stoppen door dit proces.

Wanneer de tweede van de werkelijke tijd overeenkomt met de 2de hand op je blik op net na de tijd is ingesteld, drukt u de vork weer terug in de 1e situatie rechts totdat het klikt in te kopen om de weergave opnieuw beginnen. Het observeren werkt niet als het uitsteeksel is niet in de positie om mee te beginnen.

Category: mannen horloges

Comments are closed.