Initiële Jaarlijkse RADO Open up Charity Golf Match is 5 oktober bij Bent Creek

The Riverside Avondale Enhancement Group (RADO) is web hosting zijn aanvankelijke golf wedstrijd, dinsdag 5 oktober op award winstgevende Bent Creek Golf Club op 103 St. & # dertien
Controleer in is 08:00 met tee off time op 09:00 Waarde is $ 55 voor elke speler of $ 200 per foursome. Alle opbrengst van de 1e Jaarlijkse RADO Open omhoog zal gaan naar de niet-winst organisatie & rsquos verschillende community outreach programma’s.
Bent Creek Golf Programma heeft uitgebreide genoot de reputatie als de Metropolis van Jacksonville toonaangevende publieke golfen training. Sinds de opening Bent Creek in 1989, de 6620-yard, Par eenenzeventig systeem heeft geleverd een genot en gecompliceerde golf praktische ervaring.
is ontworpen door de beroemde architect Bobby Weed met consultancy bedrijven door Mark McCumber, meanderende terrein Bent Creek’s vereist golfers door middel van een geaccrediteerde Audubon Coöperatieve Sanctuary, torenhoge dennen, en langs kreken en geulen.
Het kampioenschap formaat beschikt Bermuda gras greens, pluche fairways en een state-of-the-artwork verlichte toepassing faciliteit -. thuisbasis van de Bent Creek Golf Academy
De RADO Open up is een 4-bepaalde persoon scramble en beschikt over een $ 50 golf dit certificaat, hamburger buffet en een toekenningsontvangst een spectaculaire werkdag van golf latere. Er zal ook een hole-in-slechts een wedstrijd voor een 2010 Ford Mustang Convertible van Duval Ford zijn.
Om indicatie op om te spelen gaan naar www.radogolf.com of krijgen in contact met RADO op (904) 381-0950 voor een itemtype.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.