Informatie over authentieke Rolex horloges

In 1908, een Duitser, Hans Wilsdorf en zijn broer-in-law, Alfred Davis, gevestigd op een bedrijf genaamd Wilsdorf & Davis in Londen. Agenda van het bedrijf was om kleinere kijken naar bewegingen te ontwikkelen. Zakhorloges waren wijdverbreid op het moment, en het bereiken van precisie was een uitdaging op wat dan ook kleinere.

Tegen 1910, Hans Wilsdorf zond zijn eerste beweging in een polshorloge aan de Faculteit der Tijdmeting in Zwitserland. De check-out verkregen de chronometer Award voor beste ‘precisie’ tijdregistratie. Het was de allereerste keer dat deze prijs werd geschonken aan een polshorloge.

Met award in de hand, Wilsdorf geperfectioneerd de check-out verder met stof-en waterbestendig uitzicht gevallen en vakkundig op de markt gebracht zijn horloges over de hele planeet. Wilsdorf registreerde de Rolex te identificeren in Zwitserland in 1915, en zijn tijdloze aantrekkingskracht gemaakte achtergrond.

Doorgaan werkelijke te zijn en echt niet in de verleiding om een ​​namaak Rolex te kopen. Het is de beste mededinger in de faux designer accent markt.

Fakes worden aangeboden alles over de aarde en lijkt zo waar dat je een beslissing zou kunnen maken ‘waarom niet’ en het verwerven van een single. Een pretend Rolex zal geen wederverkoop waarde niet te wijten aan het feit dat het is waardeloos. Een valse Rolex zal het uiterst moeilijk zijn om naar een juwelier voor een batterij aan te passen of het schoonmaken gewoon omdat het ofwel zal in beslag worden genomen of opgemerkt. Rolex duurt meestal namaak serieus en verzoeken deze goederen worden geruïneerd wanneer ontmoet door een gerespecteerde juwelier.
p Er zijn ongeveer een dozijn verschillende lay-outs van echte Rolex horloges. De prime all-time verkopers zijn in de Oyster collectie.

De Rolex Cellini schenkt een govt aura. Ook gebundeld in hun stijlvolle assortiment voor de heren zijn Daytona, Explorer en President Explorer II, GMT-Pak-II, Sea-Dweller, Submariner en Yacht-Leer.

Vrouwen zijn op geen enkele wijze nog uit de Rolex assortiment ofwel, met aanzienlijk van de styling vergelijkbaar, maar kleiner dan de mannelijke tegenhanger.

Onderscheid de authentieke Rolex uitzicht vanuit het niet authentiek door het model hoeveelheden. Het model grootheid is een code en varieert van vier tot 6 hoeveelheden. Het is gelegen op 00:00 waarbij de nokken en minder dan de armband. Elk cijfer zal de verscheidenheid van ontwerp, bezel en middelen gebruikt om de blik op de fabricage betekenen.

Zitten tegenover het model selectie wordt de seriële hoeveelheid bij de 6:00 situatie, waarbij de nokken en onder de armband.

De Rolex techniek bestaat uit een bepaalde brief van 6 cijfers aangenomen. De brief onderscheidt de werkelijke tijdsinterval dat de situatie werd gemaakt, maar niet het horloge. Het saldo van de nummering procedure kan alleen worden ontcijferd door Rolex en alleen de organisatie waardeert de display op elke uitchecken en toen deze werd gemaakt.

De introductie van de Oyster product omstandigheid opgericht in 1926 het uitzicht opzij. Door 1927, de Rolex Oyster was op een effectieve duik van het Engels Kanaal op de arm van Mercedes Gleitz bevestigd geen lekkage in de behuizing. Dit bewees dat de Rolex scenario was uitstekend voor het waterdicht maken, en winsten en verlangen ernaar steeg.

meeste omstandigheden normale dikte 9,7 mm tot mm eleven.7 met Sea-Dweller die de meeste scenario met een dikte van fourteen.6mm.

De typische uitstraling van een echte Rolex armband heeft minimaal meer dan de vele jaren getransformeerd. Rolex heeft momenteel drie verschillende criteria van armbanden op haar Oyster selectie horloges. Een authentieke Rolex armband heeft een bereik gestempeld op het vouwen gedeelte van de gesp, die de armband sorteren en feiten identificeert over.

Begrijpen wat glimp in een echte Rolex horloges voordat je verkrijgen een enkel en alleen investeren in een hoog aangeschreven geautoriseerde dealer.

Betrouwbare Rolex horloges zullen vrijwel nooit te ontdoen van hun waarde, en de meeste kans dat ze zal verhogen dan de tijd. Een authentieke Rolex geniet anderen vertelt dat je succesvol, trendy zijn en respect prachtig, zeer goed gebouwde merchandise.

Category: Horloges

Comments are closed.