Informatie en feiten over Rolex horloges

Wilsdorf besloten dat zakhorloges omslachtig waren, en dat er moet een minder moeilijke manier om de tijd te informeren. Hij voorzag in een compacter, veel nauwkeuriger beweging die zou in goede vorm in een polshorloge. De Rolex merknaam werd opgericht rond 1908. In 1910, de Rolex horloge werd de eerste tot de chronometer Award te verwerven voor precisie aan de Universiteit van Tijdmeting in Zwitserland. In 1915, de prestigieuze Kew Observatory in Groot-Brittannië gaf Rolex haar begeerde ‘Kew A’ certificaat voor nauwkeurige timing.

Dichtbij 1914, Wilsdorf verhuisde het bedrijf naar Zwitserland, het verkrijgen kocht zijn broer-in-wetgeving en goedgekeurd De Rolex Corporation als de officiële identificeren. Nu, Rolex heeft zijn hoofdkantoor in Genève.

In 1926, de onderneming lanceerde de lucht, stof-en waterdichte Rolex Oyster. In 1927, Rolex scoorde een publicitair succes wanneer Mercedes Gleitze, de eerste dame te zwemmen het Engels Kanaal, overeengekomen om te kleden in een Rolex Oyster tijdens de overtocht. Om nog meer te illustreren hoe Rolex horloges tot geconfronteerd kunnen worden tot drinkwater, waren zij naar verluidt de hele wereld getoond in-h2o gepropt aquaria.

In 1928, de Rolex Prince horloge arriveerde op de huidige markt, met zijn dubbele wijzerplaat en rechthoekige situatie. In 1931, de eeuwige rotor, de geautomatiseerde kronkelende beweging was een grote maatstaf voor de onderneming. De Oyster bleef schitteren als in 1945, Rolex uitgebracht het product Oyster Date die automatisch de dag bevestigd, en in 1955, de Oyster GMT Leer bouwde het waarschijnlijk om te controleren of de tijd in verschillende tijdzones. The Yacht Pak product verscheen in 1992.

Wilsdorf geconcentreerd op 3 essentiële variaties van horloges: formele, alledaagse en sportief, een horloge-systeem dat Rolex volgt momenteel toch. De Oyster Perpetual Selection blijft tussen Rolex belangrijkste verkopers in de klasse sportieve activiteiten. Rolex levert ook zijn Cellini Assortiment van subtiele jurk horloges, en de selectie van horloges voor dagelijks gebruik.

Wanneer Wilsdorf ingeleverd weg in 1960, werd zijn bedrijf aan een charitatieve vertrouwen hebben in, de Hans Wilsdorf Basis nagelaten. Een deel van de winst van het bedrijf wordt geschonken aan de Zwitserse en wereldwijde goede doelen, met name de liefdadigheid van kinderen.

In 1976 introduceerde het bedrijf haar Rolex Awards for Organization, een wereldwijde toepassing te motiveren en om innovatie in de gehele wereld te bevorderen in de spots dit soort als wetenschap, technologische know-how, exploratie, het instellen en cultureel erfgoed. Het instituut eert en ondersteunt substantiële initiatieven op deze gebieden.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.