Info op Pocket Watches

om te beginnen met pocket mening werd in 1505 uitgevonden door Peter Henlein, een Nuremberg, Duitsland, klokkenmaker. Henlein bedacht hoe een werkbaar mechanisme binnen een pomander of bescheiden metalen wereldbol die werd toegepast op geuren hebben plaatsen. Lente-aangedreven mechanismen bestond al, maar het was Henlein die bedacht hoe je de terugslag te reguleren door het toepassen van varkenshaar. Het varkenshaar uit te voeren met het horloge handwiel te beschermen tegen de drijfveer van terugspringende ook snel. Horloges kon nu behouden precieze tijd met het uur.

Door de late jaren 1600, Engeland was geworden het centrum van pocket check out innovatie. De toevoeging van een vierde wiel om het mechanisme toegestaan ​​horloges te wikkelen alleen wanneer een dag, en door heel 1800, kon horloges tijd te handhaven door de 2e. Zakhorloges had ook stalen gevallen verkregen voor bescherming, en een kristal om stof te behouden en andere obstakels, weg van het horloge te confronteren. Zeer kleine juwelen werden ingebracht binnenkant van de beweging om de tandwielen van het wrijven in de richting van elk individu andere te verminderen.

Oudere zakhorloges gebruik eventueel een fusee of going vat om de tijd te regelen. Fusees belandde universele tot het midden van de 19e eeuw en bleef in gebruik in het Engels horloges tot 1900. De fusee is in feite een lange, slanke ketting gewikkeld rond een wiel. De beweging van de ketting functies ook voor de beweging van de gewichten in een oude klok. Vroege fusees hebben dikke wielen bekend als berm fusees die werden later vervangen door aanvullende juiste hefboom fusees geweest. De vooruitgang in de drijfveer, onrustveer en evenwicht wiel resulteerde in de extra modieuze, waarschijnlijk vat stijl en design.

Het scenario en de beweging van een zak blik op zijn meestal gemaakt door verschillende makers. Goedkope omstandigheden misschien in wezen bestaan ​​uit kostbare bewegingen. Situaties werden over het algemeen een kwestie van persoonlijke keuze. Nogal wat stabiel was goud geweest en fraai gegraveerde of geëmailleerd. Omstandigheden zou openen met scharnieren, of anders schroef op, of vastklikken plek. De beweging in grootte is over het algemeen een Amerikaans of Zwitsers uurwerk. Amerikaanse acties variëren van afmetingen 1 tot 20, of van een inch tot 1 5/6 cm in diameter. Zwitserse acties variëren van een meting, of ‘ligne’ (lijn) van 7-22, dat metrische diameters van 15.seventy negen tot 49.sixty drie mm verwerkt.

Gerenommeerde zak controleren makers nemen Waltham, Bal, Illinois, Elgin en Studebaker. Studebaker, ook wel bekend als South Bend, was ook de autofabrikant. Horloges zijn bekend door elk hun product en de kwaliteit ervan. Ontwerp verwijst naar de zekere verscheidenheid van observeren, ter illustratie een Waltham Artikel # 1857, of een Illinois Sequence 6 ‘Bunn Uniek.’ Deze unieke ontwerpen kunnen ook ontwikkelingen die worden genoemd door de kwaliteit namen, dit soort als de Waltham ‘PS Bartlett’ editie van de Design # 1857 sport. Horloges zijn ook ‘ingedeeld’ volgens kwaal, van ongebruikte en munt naar beneden om eerlijk te zijn.

Category: luxe horloges

Comments are closed.