Indicaties van een Fake Rolex

Elke echte Rolex zal komen met een leer-based-bepaalde of houten doos. De box mogelijkheden van de Rolex fabrikant symbool binnenkant van en buiten de doos. Sommige vervalsingen zal niet aankomen met een doos op alle, of de box van betaalbare kwaliteit. Het papierwerk moet echt worden opgenomen in een leren of plastic bestanden portemonnee, en de noodzaak om het functioneren aanbevelingen, een steun midden boekje, een ontvangstbewijs en de Rolex afdichting. bevatten

Inspecteer de omstandigheid referentienummers op het facet van het horloge en onderzoeken ze aan de referentiehoeveelheden waargenomen op het papierwerk. De hoeveelheden zal overeenkomen op een echte Rolex. Vervalsers maken doorgaans gebruik van de soortgelijke referentiesituatie nummers op al hun horloges:. Een valse hoeveelheid die wordt gebruikt vaak is & quotR863698 ‘

De rand van een echte band zal worden gestroomlijnd, gezien het feit dat elke verbinding wordt gevormd uit 3 onderdelen van metaal. Replica’s zal een ruwe compleet hebben, en elke verbinding wordt vervaardigd uit een enkel stuk gewalst staal.

Wanneer de ring over de beste van de check-out wordt verplaatst, zal hij specifiek line-up met de minuut markers op het horloge. Een faux Rolex zal over het algemeen overslaan dit moment element, en hun bezel enigszins zullen overslaan minuut markers.

Rolex is een Zwitserse onderneming, en heeft nauwelijks hun horloges gebouwd in Azië. Als u het land van herkomst als steeds buiten Zwitserland, is het waarschijnlijk een replica.

Op het moment dat de hand zal zich aan te sluiten alleen met de minuten als het gaat over hen op een legitieme Rolex. De verscheidenheid binnenkant van de dag bel zal gewoon in het midden van het vergrote Cyclops. Tal van namaakgoederen zullen de diversiteit zowel veel te groot of ook zeer laag in de bel te hebben.

Category: Horloges

Comments are closed.