Ideeën voor het dragen van Pocket Watches

Een eenvoudige en stijlvolle manier om een ​​zak blik op te dragen is met een decoratieve ketting. Horlogekettingen komen in vele uitvoeringen en heel wat unieke metalen. De meest voorkomende manier van deze dag is een keten met een bevestiging die hecht aan uw riem, met het horloge gedragen in een broekzak.

Ornamenten meestal verbeteren van de keten om uw specifieke stijl bewering. Western-style genieten ketens worden steeds in niveau van populariteit. Gewichtige Spaans-ontwerp gouden of zilveren kettingen clip op aan een riem of broek lus en houd van je broekzak.

De gebruikelijke wijze voor sport een zak check out is om te dragen het genieten op een vest keten. Vest kettingen zijn toegankelijk in de Solitary Albert of Double Albert ontwerp. Deze manier draaide gebruikelijk in de jaren 1900 ter ere van Prins Albert van Engeland.

Solitary Albert controleren kettingen vast aan het midden knoopsgat van het vest en hebben meestal een fob val van een soort opknoping vaststelling van de keten te sluiten. Aan de andere sluiten van de keten, de weergave rust in het linker borstzak.

De Double Albert ketting is langer en vastmaakt aan de vest in het midden van de keten. Een enkele besluiten van de keten behoudt een blik op, hoewel het tegenovergestelde conclusie van keten draagt ​​een zakmes. De zware gouden ketting heeft de neiging om een ​​opmerkelijke fysieke verschijning looping van het centrum vest te zakken op gelijke zijden maken.

Pocket horloges zijn populair bij vrouwen zo mooi. Geschoolde meisjes, leraren en verpleegkundigen dragen zakhorloges. Een bekende design en stijl is om het horloge hanger don van een gouden ketting gedragen rondom de nek. Andere vrouwen van alle leeftijden gunst dragen weinig zakhorloges in hun broekzak met een aantrekkelijke leer-based band met een opvallende medaillon of beroep aangesloten.

In de loop van de vroege twintigste eeuw, horloges dames ‘werden gevormd in broches die vastgemaakt aan een blouse ingang. Deze trend geleid tot de groei van kleinere, lichtere lichaamsgewicht zakhorloges om kwetsbare stoffen te beveiligen tegen scheuren.

Category: mannen horloges

Comments are closed.