Ideaal Mannetjes en Gals s Atletiek Horloges voor de fondsen 2013 – 2014

Stevige Guys and Women’s Activity Horloges

Als iemand die loopt diverse marathons en triatlons een paar periodes een 12 maanden en dan hoofd buiten wanneer ik kan, ik heb mijn goede deel van de ervaringen met superieure en negatieve atletiek horloges. Met mijn echtgenoot juist naast me ik de mogelijkheid om te zoeken op de horloges hij maakt gebruik van en kritiek op hen zo mooi heb meegemaakt. In dit opgemaakt Ik zal met een selectie van met jullie delen mijn praktijkervaring sportieve horloges uit verschillende categorieën, zoals robuuste GPS, outdoor, en runner horloges. Ik krijg deze zorg erg een beetje, maar de echte waarheid is dat, naar mijn indruk, er is geen ideale check out voor zowat elke situatie. Voor deze uitleg heb ik verschillende horloges voor toen ik coach, ervaring buiten, en bedienen van de grote race. Als ik bereid ik kan eventueel gebruik maken van een extra hoog geprijsde mening dat extra opties heeft om te helpen me snelheid te behouden en als ik in een race Ik wil gewoon een ding licht-gewicht dat is ongecompliceerd-to-studie en zal houden.

Heel goed Worth Guys en Women’s sporthorloges 2014

Guys and Women’s GPS-horloges

Toegegeven een GPS observeren is gewoon niet voor absoluut iedereen. De belangrijkste oorzaak is dat voor de dag-tot-dag te gebruiken ze gewoon niet realistisch. Wie zou zeker willen kijken dat ze moesten rekenen op minimaal te dragen bij een 7 dagen? Dat moment wordt ingeroepen als u het realiseren van hun beperkingen en mogelijkheden van een GPS te controleren is goed voor de zware loper en fantastisch voor het behoud van een strikt tempo. Runtime varieert voor deze horloges met ongeveer acht uur voor de Timex TSK638 en Nike SportWatch en tot 20 enkele uren voor de Garmin Forerunner 310XT. Op dit niveau in de tijd dat de meeste van deze horloges zijn niet in staat geweest zich te ontdoen van de meer substantiële gezicht lay-out voor de reden dat van de onderdelen van niettemin, voor het grootste deel ze wegen vrij weinig.

GPS-horloges onder $ 100

< strong> Timex Marathon GPS Met zijn simplistische structuur de Timex Marathon GPS controleren is fantastisch voor iedereen die op jacht naar een voordelige waterdichte kijken naar die zal presenteren u hoe snel u waarschijnlijk zou kunnen zijn . Als je slechts een nadeel kunnen vinden het echt is dat je je loopt niet kunt uploaden naar uw pc. Het zal blijven controleren van hen houden totaal op zoek naar zichzelf, maar deze functie is pas ontdekt op duurdere types. Dat het krijgen gemeld met een 30 oefening geheugen en een honderd ronden per trainingssessie kun je verwachten dat ten minste hebben korte-expressie kennis die u kunt werken met. Hoewel ik denk de Nike blik op lijkt te zijn als een heel klein superieur in het algemeen, de 310XT, naar mijn mening blijven voelt zich veel beter en heeft veel meer mogelijkheden voor zowat een exacte.,

Budget Mannen en Horloges voor marathon-en Triatleten

Je moet je niet constant hoeft te krijgen een ding dure om het beste. Voor mij zoiets als de Timex Ironman horloges functioneert want als ik bezig ben een race. Allebei van die van deze stijlen zijn licht van gewicht, drinken waterbestendig tot 330 m, en functioneren geweldig tijdens de wedstrijd of als een ongecompliceerde manier om uw ronde-of tussentijd gelegenheden te zien. Hoewel ik deed breken de band op een enkele van deze direct na een paar van vele jaren was het moeiteloos voldoende om over te schakelen of zelfs een nieuwe krijgen voor 30 dollar. 1 van de meest robuuste Buiten Horloges ooit voor minder dan $ 100 De Timex Mannen T49612 Expedition genieten is een single van de meest robuuste horloges mijn man heeft op ieder moment gebruikt. Ik verlang er was een ding in ieder geval aanzienlijk verband voor vrouwen, maar het is alleen niet van plan te bestaan. Simpelweg omdat dit ik in principe geïdentificeerd een kleinere band die het werk zou doen met mijn pols en regelmatig gebruik deze als we gaan kamperen of mountainbiken. Als je een wandelaar zou kunnen zijn en klimmer die geniet van kamperen zoals ik dat doe, dan is deze blik op is echt haar overtollige gewicht in goud waard.

Category: sporthorloges

Comments are closed.