Ice horloges voor alle nationaliteiten

Ice Let WK Slovenië Unisex Let

Slovenië is gepositioneerd in Midden-Europa en heeft een kleine bevolking van twee miljoen. Het heeft een paarse, witte en blauwe vlag en opties de Sloveense wapen. Het wapen verbeelden de Triglav berg van Slovenië, en de driekleur ontstaat na het combineren van de twee bicolours Kroatië en Slavonië sybolizing de eenmaking van hun natie. Zelfs met een verblijf van een persoon van Europa mindere weten naties, dit is een persoon van mijn persoonlijke favorieten uit de Ice Milieu Horloges.

Ice Kijk Ice hele wereld Zweden Major Let

Zweden heeft een bevolking van ongeveer 10 miljoen en bracht ons een aantal van onze favoriete pop nummers als ABBA. De Zweedse vlag is direct herkenbaar met het heldere geel en blauw cross.The blauwe en gele Zweedse kleuren zijn gebruikt gezien het feit dat ze werden genomen van koning Magnus Birgersson koninklijke jas van wapens van 1275 Het feit dat dit is het standpunt van een Ice ‘Big’ en de belangrijkste kleur is geel geeft aan dat je toevallig absoluut kans om opgemerkt te dragen dit uit te checken zijn.

Ice Geniet Ice Milieu Portugal Major Enjoy

De paarse en milieuvriendelijke kleuren en de structuur van de vlag van Portugal zijn gebruikt, omdat 1911, ze zijn de kleuren van de Portugese Republikeinse gelegenheid die de constitutionele monarchie ten val. Zoals je zou verwachten van Ice Watches, hoe helderder karmozijn vereist voorrang op de milieuvriendelijke in het ontwerp en de stijl van deze Massive Ice observeren.

Ice Geniet Ice hele wereld Duitsland Enorme Kijk

De stijl van de Duitse Enorme Ice Observeer minder overdreven dan de Zweedse en Portugese horloges, maar voor mij is op dezelfde plaatsen.

Het krijgen van een fijn afgestelde vogue gevoel is niet echt de 1e factor die komt aan het hoofd toen ik geloof dat van de Duitse natie, maar ik geniet van de zwarte design en stijl met de rode en gele strepen van de Duitse vlag. < h2> Ice Kijk Ice Milieu Italië Significante Bekijk

In tegenstelling tot de Duitsers de Italianen staan ​​bekend om hun perceptie van stijl en mode. De Italiaanse Major Ice Kijk naar gebruik van de witte in de Italiaanse driekleur als de belangrijkste kleur in zijn lay-out. Gewoonlijk milieuvriendelijk of blauw zijn de kleuren die krijgen zal tewerkgesteld in Italiaanse ontwerpen, maar ik geloof dat de witte stijl en design is zeer verfrissend.

Ice Bekijk Wereldwijd Afrika Cup Denemarken Unisex Check out

Toch is de Deense stijl van deze Ice controleren is echt levendig de gemakkelijke paarse ontwerp met het witte kruis is zeker geslaagd. Dit is gewoon niet een ‘Big Kijk’ en zo goed zal zijn voor vrouwen van zijn als je eerlijk zou een extra discrete structuur.

Ice Kijk Planet Cup Engeland Grote Vertrek

Er kon slechts een enkele lay-out als het ging om de stijl van het Engeland Geniet in de Ice hele wereldbeeld collectie. De traditionele St George kruis stijl met een witte band is ervan overtuigd om een ​​favoriet bij mannen of vrouwen zijn. Dit is een ‘Big Kijk’ en dus zal helpen alles wat je patriottische supporters krijg je zelf ontdekt. ​​

Ice Bekijk Ice Milieu Brazilië Major Let

Ik waardeer deze stijl, maar dat is niet schokkend gewoon omdat ik ben een grote footy lover .. The Ice Globe Brazilië Major Check out is een bijzonder van mijn favorieten. Het groene ontwerp is zeer te plaatsen. Met de toekomst Milieu beker en Olympische Spelen gehost in Brazilië krijgen wat veel betere tijd om u slechts een van deze!

Ice Bekijk Ice Aarde Argentinië Major Bekijk

aa verschillende Zuid-Amerikaanse structuur dit ontwerp Argentinië Vlag Let slim bevat het symbool Zon in het midden van het observeren ervaring met het uitchecken palmen juist in het midden geplaatst. De belangrijkste kleur is wit met de blauwe banden in de bloei en de basis. Dit is ook een Big Check out stijl.

Ice Bekijk Planet Cup New Zeland Unisex Enjoy

Het ontwerp en de stijl van de Nieuwe Zeland View is zeer aantrekkelijk. Ik vond het een beetje schokkend, aangezien de voornaamste kleur is geel. dat is veel meer verwant met Australië en de Australische Kijk naar is blauw, die is aangesloten bij New Zeland. Ze lijken dit het helemaal verkeerd om te hebben verkregen als je het mij vraagt, maar wat weet ik. Het maakt niet uit van dit blijf ik graag beide even typen.

Horloge Depot Ice Watch Ice Globe Australië Major Check out

Ik meldde over de New Zeland kijk ik graag de even de Aussie en NZ Ice horloges, de blauwe stijl en het ontwerp van de Aussie kijken is eigenlijk opvallend en modieus, veel meer mijn smaak dan sommige van de helderder horloges.

Category: mannen horloges

Comments are closed.