How to Get Rid van Back schakels in een Rolex

Kies een schone, vlakke werkruimte de plek waar je kunt uw Rolex horloge band te wijzigen. Kiezen uit een ruimte met veel schitterende, volledig natuurlijke licht-gewicht of ga een lamp in de buurt van uw werkruimte naar het kleine horloge backlink factoren te verlichten. Verdedig de deal met van uw Rolex tegen slijtage en krassen door het leggen van het confronteren neer op een tender doek of vel vilt hoewel u complete uw observeren bandaanpassing.

Evalueer uw pols en de check out band te achterhalen van de selectie terug links te verwijderen. De meeste Rolex kijkje op stijlen gebruiken backlink pinnen aan beschermde de zijkanten van de band om de weergave gezicht. Gebruik een check out pin software verwijderen, of punaise, om stuwkracht de backlink pin helemaal gratis en de band te elimineren. Ruimen deze beide zijden van de band als u weg meer dan een of twee hyperlinks van uw Rolex check out band.

Spoor een hyperlink pin dat de verbinding die u wilt weg te nemen om de naburige kijken url beveiligt. Gebruik belasting van de url pin met een genieten pin verwijdering apparaat of punaise, om zich te ontdoen van het. Als de url pinnen blijken lastig om zich te ontdoen van, trek ze gratis met een paar van de naald-neus kijken of sieraden tang. Herhaal dit systeem op te ruimen het ideale bereik van uitzicht backlinks. Als u extra worden uitroeien dan alleen maar een of twee inkomende links, neem de achterkant links van beide kanten van de band genieten.

Bevestig beide even kanten van het uitzicht band om uw Rolex kijken ervaring. Overeenkomen met de band en kijk naar het gezicht stukken bij elkaar en dan wisselen de url pinnen die de zijkanten van de band beschermd om de genieten behandelen. Pond zorgvuldig de link pinnen in het gebruik van een kleine rubberen sieraden hamer.

Spot de uitgeroeid check out terug links en pinnen in een kleine duidelijke plastic rits zak en in een veilige positie langs met uw horloge garantiedetails houden. U kunt gebruik maken van deze inkomende links en pinnen als alternatieve onderdelen.

Category: luxe horloges

Comments are closed.