How Do You Wikkel een Rolex Oyster Perpetual Kijk naar?

Stel de dag en tijd in met de Triplock kroon. De Triplock kroon (de kleine, bolvormige tandwiel op het horloge juiste zijde) worden gebruikt vaste dag en tijd als de weergave is gestopt of als de juiste tijd niet nu aangetoond. Gewoon trek de Triplock kroon uit totdat uiteindelijk het vastklikt haar in eerste instantie te voorkomen, dan voorzichtig draaien (in de richting van je duim als je het dragen van de genieten) om de datum te wijzigen. Trek de Triplock kroon uit naar haar volgende stop en herhaal de cursus van actie om de tijd aan te passen. Wanneer de juiste dag en tijd worden weergegeven, drukt u op de Triplock kroon helemaal terug in de ruststand gezet. Een authentieke Rolex oog moeten niet kenmerkend een Triplock kroon die moet worden geschroefd in plaats.

Hebben op het horloge in het algemeen te houden wond. De Rolex eeuwige mechanisme is speciaal ontwikkeld om wind de genieten van het gebruik van de beweging van je arm, dus het is belangrijk om te kleden in de weergave meestal in krijgen om het te houden met werken. U zou prachtig zijn als je niet de wind uw check-out ‘s nachts, als het uurwerk moet echt bouwen tot veel meer dan voldoende elektriciteit voor overnachting procedure gedurende de werkdag.

vaak Shift en weerstaan ​​uitgebreide periodes van inactiviteit zitten. Terugkerende beweging is over het algemeen uitstekend voor training en gezondheid doeleinden, maar de verhuizing van uw arm alsof het aantrekken van je Rolex observeren zorgt ervoor de eigen mechanismen die uw horloge wond behouden worden geactiveerd. De blik op moet gunstig vaststellen om voldoende elektrische energie op te staan ​​tegen langdurige perioden van inactiviteit (van dit soort als lange vluchten of conferenties, voor het geval in punt), maar basisstappen zoals schudden van je pols direct na het zoeken op het tijdstip of swingende uw armen de natuurlijke manier al je wandeling zal verzekeren uw Rolex blijft doorgaan met de monitor te houden van de tijd en dag.

Wanneer niet sportief de weergave, kan een automatische check out winder blijven houden uw Rolex Oyster Perpetual wond voor u. Deze nogal redelijk geprijsde apparaten plaatst aanzienlijke voordeel voor de eigenaar van een eeuwigdurende uitzicht door de beweging van een menselijke arm simuleren wanneer het uitchecken niet in gebruik is. De periodieke (of, op sommige producten, frequente) draaiende beweging van het horloge winder houdt de kronkelende systeem geactiveerd, zorg ervoor dat de juiste datum en tijd worden onderhouden. Voor een ontspannen klanten van Rolex horloges, echter, deze eenheden zijn volledig optioneel, indien de in acht moeten ontdoen van elektriciteit, kan het gemakkelijk worden gereset toepassing van de technieken beschreven in Stap een.

Category: mannen horloges

Comments are closed.