Horloges voor Blinden

Braille horloges aangenomen hun stijl van de Braille taal, die maakt gebruik van verhoogde alfabetten om visueel gehandicapte personen in staat om te bladeren door contact. De horloges hebben wijzerplaten en kleinere convexe stippen in verschillende stijlen, dit soort als sterren of nullen om minuten te duiden. Braille horloges worden aangeboden in analoge en digitale formulieren. De eerste Braille uitzicht aanbod ervaren eenvoudige glas zonder beschermen. Nu is er een verscheidenheid van ontwerpen, kleuren en stijlen van braille horloges. Sommigen hebben covers die gemakkelijk aan de sluiting en ongedaan te maken zijn, en de horloges kunnen eventueel worden gedragen op de pols of opgeslagen in een zak. Sommige Braille horloges zijn het converseren aspect geïntegreerd in hun stijl.

Conversing horloges zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder zakhorloges, polshorloges en hanger horloges. Zij bieden de functie van het zeggen van de tijd en dag van de maand. Zo zal het uitzicht zeggen: ‘Tegenwoordig is de twaalfde’ bij de aanraking van een knop. De blik op vermeldt ook de verstreken tijd wanneer de stopwatch-functie wordt gebruikt. Converseren horloges nemen herinnering en benoeming mogelijkheden en kan worden ingesteld om de tijd aan te kondigen elk individu op het hele uur. De meeste horloges hebben een alarm uit te voeren, als zeer goed.

Vibrerende horloges zijn een fantastische innovatie voor visueel gehandicapte mannen en vrouwen. Het horloge geeft normaal gesproken een uitgebreide trilling om het uur en de kleine, intermitterende trillingen minuten betekenen betekenen. Een genieten van dat trilt stil zodat alleen de drager waardeert wat er gebeurt is ongelooflijk waardevol in een rustige omgeving, op conferenties en andere community sites te wijten aan het feit andere mensen vandaag de dag niet worden verstoord. Vibrerende horloges zijn ook uitstekend voor het wakker worden van de drager, in plaats van het hele huis. De methode werken op de look at maakt de drager te blijven houden van afspraken, kritische dingen te doen en de behandeling momenten.

horloges zijn ontworpen met grote palmen en gezichten te hulp visuele handicap vertellen tijd. De fonts zijn ook groot, en de opgeheven stippen symboliseert de uur maken het systeem van het vertellen van de tijd minder moeilijk. Sommige horloges zijn ontmoeting adressen vergroot om te helpen vrijwel blinde mensen informeren tijd. De drager moet komen naar de plaats van de grote handen en de stippen de handpalmen wijzen te voelen. Dezelfde methode wordt gebruikt om de tijd te melden op de minuut, door emotie de extreem grote moment de hand.

Category: mannen horloges

Comments are closed.