Horloges om baantjes te zwemmen | 5 meest effectieve Counter Picks, Begeleiding en aanbevelingen

Het verkrijgen van een zeer goede Swim Lap Watch:

ik echt hou van een superieur zwemmen. Het kan een complete lichaamsbouw training die licht op de gewrichten en laat je emoties goed zijn. Ik ben vreselijk tegen proberen te houden bijhouden van de tijd en ronden, dat gezegd hebbende. Haal het ideale horloge voor baantjes te zwemmen kan je echt helpen met uw training en laat u vastgestelde doelen en op de beperking voor een superieur eindresultaat. Gewoon de laatste tijd, een heleboel zwemmen ronde horloges hebben de sector getroffen , en ze worden steeds ernstig bekend te midden van fanatieke zwemmers. Ze zijn volledig waterdicht en stellen u in staat te behouden bijhouden van hoe een groot aantal ronden je hebt voltooid. Sommige van de liefhebber soorten hebben meer opties zoals Wi-Fi prestaties en snelheid meten. Ze inspireren een zwemmer om veel sneller en verder te gaan en ze zijn redelijk comfortabel ook kleden in. Simpelweg omdat er zo een flink aantal merknamen krijgen in deze markt, ik verplicht om een ​​schrijven te creëren -up waarin een paar van de beste horloges om baantjes te zwemmen, zodat u kunt gewoon een fantastische merknaam lokaliseren identificeren dat zal allerlaatste. We zullen willen op 5 van mijn favorieten, het peilen van de individuele opties en mogelijkheden van zowat iedereen, en waarin alle nadelen die belangrijk zou kunnen zijn om rekening te houden. Laten we krijgen post!

Voorkomende Opties van Swim Lap Counter Horloges

Er zijn een handvol van gemeenschappelijke capaciteiten die veel hedendaagse zwemmen rondeteller horloges zijn geneigd om deze dagen hebben. Hieronder zijn een paar factoren die kunnen worden gevestigd op hedendaagse producten. Er kan eventueel iets goed hier wilt u nul op precies te zijn Swim Stroke Rely:. Het merendeel van de meest effectieve horloges om baantjes te zwemmen zal bestaan ​​uit een slagteller van een soort. Ze doen allemaal het werk anders, maar de meeste hebben gyroscopische technologische innovatie die elke keer dat u draagt ​​uw armen detecteert. Dit is gunstig als je toevallig in de prestaties, en laat je ontdekken de beste variëteit van slagen per ronde. Alle horloges om baantjes te zwemmen, dat ik zal: sommigen zullen zelfs de vorm van een beroerte u gebruik maakt van direct Lap Counter detecteren te onderzoeken zal de functionaliteit om te controleren hoe een aantal ronden je gezwommen hebt. Individueel dit is de kritische kenmerkend voor me dat ik waarschijnlijk gedropt in mijn hoofd toen ik zwemmen en consequent volgen van hoe een groot aantal ronden ik weg bent lang te elimineren. Met een acht als deze, dat is geen uitdaging langer Speed:. Een groot aantal van de veel betere uurwerken om te zwemmen zal ook vast en controleer je tarief voor elke ronde, dat is een prachtige element als je hoopt om je tijd te verhogen en observeer je ontwikkeling. Als je van het bijhouden van die vorm van iets, kan het de moeite waard op zoek naar zijn.

Garmin Swim Lap View met Garmin Join

Deze specifieke kijken is een zeer beste leverancier, en het bevat een groot deel van de prachtige kenmerken in een verfijnd product of dienst. Dit is een bijzonder van de grootste horloges om baantjes te zwemmen als je geïntrigeerd in de controle van uw ontwikkeling, te wijten aan het feit dat het gebruik maakt van wi-fi Garmin Sluit operatie, zal het automatisch aansluit op uw laptop wanneer het in verschillen en al uw duik gegevens te downloaden. U kunt dan kijken en uw voortgang voor elke individuele zwemmen. In aanvulling op deze wi-fi technologische know-how, heb je ook een scala aan goede eigenschappen. U kunt zien hoe veel ronden gereden heb je gezwommen, samen met ontwikkeld in slagtelling knowhow die ook de slag je toevallig te volbrengen detecteert. Het volgt ook de lengte en snelheid, zodat je een veel te werken met hebt opgedaan, samen met de standaard tijdwaarneming, stopwatch en andere eigenschappen die je zou rekenen op een digitale genieten. U kunt zelfs een pauze-knop te vinden voor als je nodig hebt om een ​​splitsing te krijgen. Sommige eindgebruikers hebben gezien dat het perplex kunt krijgen als je slagen zijn een beetje slordig, en het zal ook vreemde uitkomsten als je breken zonder dat het raken pauze. Over het algemeen is opmerkelijk nauwkeurig en bereid zijn om te gebruiken uit de doos. Op de plaats rust en gestroomlijnde, dit is gewoon een van de meest effectieve Horloges baantjes te zwemmen in een zwembad en het lijkt prachtig uit van de te H2O veel te. Het is echt zeker de moeite waard uw tijd om het verwerven van een verschijnen.

Swimovate Pool Mate Swim Lap Watch, Unisex

Swimovate heeft een intelligente titel, en omdat het impliceert dat ze innovators in de discipline van zwemmen engineering. De Pool Mate controleren is een modern, op hun gemak en zuinig uurwerk met een aantal grote kenmerken, en ik overwegen het een persoon van de grootste horloges om baantjes te zwemmen voor dat doel. De Pool Mate is goed voor elk iemand die is niet van plan om tijd te knoeien dicht bij met configuraties en knoppen hebben. Het kan zelfs eenvoudig om mee te werken en heeft algoritmen die snel op te sporen zowat bijna alles. Het zal de verschillende ronden genomen detecteren, de hoeveelheid slagen per ronde, de aard van de beroerte die u zwemmen, en de snelheid van elke ronde. Het kan verkooppunt maximaal vierhonderd sessies in het interieur geheugen, en je kunt gaan door middel van een later in de gaten houden hoe je deed houden. Het stappen zelfs andere dingen zoals je zou verwachten in een sportieve activiteiten te bekijken, dit soort als energie verbrand, lengte reisde, etcetera. Er is stopwatch en timer functies als je het hebben. De 1 werkelijke nadeel zoals ik het zie is het uitzicht niet meedoet en kunt u downloaden naar een computer. Je moet registreren gegevens handmatig te controleren en, als je toevallig gefascineerd in te doen. Voor eenieder die houdt van hun duik in detail te onderzoeken zal dit een nadeel zijn. Het is knus, glad en heeft zeer effectieve mogelijkheden voor dit soort van een klein klein gadget. Het is tussen de mooiste horloges om baantjes te zwemmen en het is echt redelijk kosteneffectief in vergelijking met betere end merken en producten en oplossingen.

Garmin Forerunner 910XT GPS Sport Geniet

Deze bijzonder is een beetje duurder, maar het heeft een enorm bereik van het gebruik, en als je toevallig een persoon die sport en gezondheid en fitheid van allerlei houdt, is dit de check out voor u. Heel eerst uit, de Garmin Forerunner is een uitstekende kijk op om baantjes te zwemmen. Het zal komen met de functionaliteit voor het bijhouden van het zwembad houden lengtes die je hebt gezwommen, volledige afgelegde afstand, beroerte vertrouwen, en het kan de aard van de slag die je doet te identificeren. Gezien het feit dat het echt GPS met Garmin’s technologische know-how, kunt u ook bijhouden van uw duik op een kaart als je zijn onderneming open te stellen H2O zwemmen. Zeer serieus, het kan een persoon van de beste horloges voor zwemmen rondjes armen naar beneden. Uit het water is er een uitgebreid assortiment van kennis keuzes op dit waarnemen. U kunt een run zeer gemakkelijk te meten, en het zal bijhouden behouden van lengte, tijd, tempo en snelheid. Deze blik op zal zelfs behouden observeren van hoogte toe te staan ​​je weet hoe veel bergop en bergaf exploitatie je deed. Dat is niet alles! Dit is ook een capabele fietsen personal computer, en het zal een verbinding met een Wi-Fi cadanssensor voor uw fiets om je voortgang op wielen ook. U kunt kiezen voor het hart bedrag beeldscherm bundel als je wilt. Ook, als het zwemmen observeren beoordeeld eerder vermeld, dit is effectief met Garmin Link en kunt u verkrijgen om uw persoonlijke computer. De belangrijkste klop in tegenstelling tot het is de grotere kosten-niveau, maar het is echt 1 van de mooiste horloges om baantjes te zwemmen, en buiten van dat het opmerkelijk functioneren overvloedig. Het is echt de perfecte sportieve activiteiten te bekijken voor de training junky

Speedo Polyurethaan Check out om baantjes te zwemmen:

Speedo creëert een breed variëren van binnenkomst podium zwemmen schoot horloges tegen een heel acceptabele verkoopprijs plaats. Ze zijn allemaal vrij basic in werking is, en ik weet echt niet al te suggereren dat de uitzonderlijk betaalbare stijlen. Deze bijzondere weergave is een polyurethaan ontwerp dat eenvoudig maar echt fatsoenlijk functies heeft en maakt een goede genieten en zwemmen ondersteuning voor veel mannen en vrouwen. Dit slechts een heeft een ingebouwde geheugen dat kan blijven volgen tot 150 ronden te houden. Het heeft een tien sectie interval timer die is geweldig voor het behoud van de monitor van hoe uitgebreid je hebt zwemmen voor. Het neigt ook om het gebruik van ‘push hydro’ knoppen te maken en het is h2o bestand tegen meer dan 300 tenen, dat is echt extra is dan de meeste van de hieronder beschreven horloges (niet dat je kunt verwachten dat ooit zwemmen die diep!). Het heeft een echt heldere LCD scherm die moeiteloos door te lezen, zelfs als onder water, en attributen tot 3 alarmen. Het kan niet zo praktisch aspect rijk als enkele van de stijlen getoond eerder genoemde . Dat gezegd, het is eigenlijk gewoon een van de meest effectieve Horloges zwemmen rondjes als je moet je niet een grote hoeveelheid geld te besteden hebben. Speedo heeft ook een selectie van zelfs extra redelijk geprijsd zwemmen schoot horloges en timers die je zou kunnen overwegen, terwijl de top kwaliteit zonder twijfel is misplaatst als het prijskaartje naar beneden gaat.

SportCount Lap Counter en Timer < p> Ik ben die dit omvat als een mogelijkheid, zelfs terwijl het is echt niet strikt een duik lap ‘horloge’. Dit is een rondeteller en timer mix van SportCount. Het is eigenlijk heel klein en het wordt verondersteld te worden gedragen op je vinger als je zwemmen. Al snel na elke ronde je gewoon op de knop vast te houden vertrouwen, produceert het onderdeel van uw regime. Deze zeer kleine apparaat is in sommige benaderingen veel beter dan een horloge om baantjes te zwemmen om de reden dat het werkelijk kleinere en minder moeilijk te gebruiken. Net na het zwemmen is bereikt kunt u de informatie te analyseren, en het zal u op de hoogte van uw snelste, langzaamste en gemeenschappelijke rondetijd. De timer ook uitvoeren houdt bij hoe lang je al zwemmen voor. Het is in feite heel gemakkelijk in gebruik en het zou niet het zwemmen beroerte onderbreken, en het is zeer betaalbaar, maar het is echt niet voor elke persoon, sommige mensen kiezen aa veel meer automatische strategie.

Category: luxe horloges

Comments are closed.