Horloges die Track Your Mileage bij het uitvoeren van

De Tech vier O Accelerator beheren blik op tracks van uw kilometers door het tellen van uw maatregelen, zoals een stappenteller. Te houden van het tellen van kleine bewegingen van de tenen die niet zijn methoden, het observeren maakt gebruik van een programma dat de acties berekent in teams van tien. Afgezien van de berekening van de lengte, het uitzicht berekent ook typisch tarief, energie verbrand en de tijd van de trainingssessie. Lopers die uit te werken op een standaard tijdschema kan het horloge om te beginnen rekentechnieken op een unieke tijd zowat elke werkdag, in krijgen om niet verwaarlozen stellen en kijken loggen een oefening.

het gezicht van de Nike Triax Fury vijftig is gepositioneerd op een hoek op de polsband om lopers beneden staat te stellen een blik werpen op hun gegevens gemakkelijk tijdens het lopen. De armband is gemaakt uit een rubberen materialen die geen littekens achterlaat op de pols en helpt om te genieten van het zweet van de training. De Nike Triax Fury 50 wordt geleverd in een paar variaties: een voor mannen, een bijzondere voor gals en een single die is unisex .

In overeenstemming met ‘Runner’s Globe’ dagboek, de Suunto T4 kan helpen lopers controleren elke individuele oefening. Niet alleen de Suunto T4 volgen de kilometerstand van elk opereren, maar het volgt ook energie verbrand en hart lading en omvat GPS-capaciteit. Het nadeel van de Suunto T4 is dat het groot en moeilijk te verbinden met een jogging schoen.

Garmin zal een bekende GPS gadget het helpt ook een kijkje op voor hardlopers maken. De Garmin Forerunner T305 helpt lopers bijhouden van veel elementen opgenomen in elk individueel trainingsschema: kilometerstand, tempo, grootst hart-vergoeding en traject. Garmin Forerunner T305 tracks zelfs rubriek en route hoewel pad functioneren die, in overeenstemming met Runner’s Globe, is ongebruikelijk voor een GPS-apparaat. Een persoon aspect van de Garmin Forerunner T305, dat is niet actueel in andere werkende horloges is het potentieel om een ​​manier positie omgeving die een document van het pad blijft zoals u het in werking te behouden.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.