Horloges die je de wind

Guide, geautomatiseerde en pocket mechanische horloges maken gebruik van bronnen en een apparatuur-achtige handwiel om de tijd vast te houden. Wanneer je de wind van het uitzicht, de drijfveer slingert strakker en strakker wanneer je stopt kronkelende, de drijfveer stap voor stap afwikkelt op zijn eigen, het produceren van energie over de harmonie wiel te oscilleren te brengen. Oscillaties het handwiel worden beheerd door een harmonie voorjaar. Wanneer de veer volledig is afgewikkeld zijn primaire vorm, stopt het horloge werkt en moet worden teruggespoeld.

Ook wel wind-up horloges, grondig wond handleiding horloges meestal een looptijd van twintig tot dertig enkele uren, dus ze moeten zowat elke dag worden afgewikkeld. De gids observeren heeft een kleinere, geweven knop aan de rechterkant facet van het horloge deal met. Dit heet de kroon. Houd de blik op gezicht gebied-up in uw stilstaande linkerhand en transformeren de kroon met de klok mee – of vooruit – met uw juiste wijsvinger en duim. Wanneer je echt weerstand voelt, ophouden. Winding langs deze plek kan mogelijk leiden tot pijn. Toch aarzel dan niet om wind de kroon helemaal naar deze weerstand stadium, wellicht meest horloges – voornamelijk antieke soorten – lopen veel meer correct als ze volledig worden gewikkeld en vervolgens de toestemming om te lopen op een stoppen .

Geautomatiseerd, of zelf opwindend, horloges gebruiken exact mechanisme als het handboek om de tijd te houden, maar ze hebben niet dezelfde kronkelende ritueel te eisen. De drager van de reguliere bezigheden leveren kinetische elektrische stroom die slingert het observeren. Als de drager beweegt, een bewonderaar-vormige rotor zwaait terug en weer op een manier die de drijfveer winden. Als zeer lang als het observeren wordt gedragen ongeveer twaalf uur elke werkdag, zal de weergave niet nodig wikkeling. Niettemin kan een paar dagen zonder kleding in uitputten van het horloge 42 tot achtenveertig uur waardig van vermogensreserves dus de check out stopt en moet worden teruggespoeld. Sommige horloge producten betrekken de drager om het horloge weer en weer of in een cirkelvormige beweging te verplaatsen voor een paar minuten. Dit windt de veer zodat de blik op start doen het werk nog een keer. Automatische observeren types die behouden de klassieke kroon kan worden teruggespoeld als een gids mechanische observeren.

Net als de handleiding in acht nemen, de zak observeren algemeen moet zowat worden opgewonden elke werkdag. In sommige soorten, is de kroon gelegen tegen de beste van de zak te observeren. Het toepassen van uw duim en wijsvinger, gewoon draai het met de klok mee loop tot aan de aanslag. Sommige antieke zakhorloges, zelfs zo, het huren van een vitale, pin of hendel voor het opwinden van het horloge en de plaatsing van haar tijd. Pin-of hendel-set horloges bevatten ook de kronkelende kroon, maar de hendel of pen misschien nodig hebt om in de juiste situatie voor de kroon zal de wind. Voor vitale-set horloges, moet u de sleutel in te voegen in het juiste gat in de weer of de voorzijde van de te observeren. Dit dient als de kroon je de wind de belangrijkste.

Category: sporthorloges

Comments are closed.