Horloges die gebruik Tritium

Leger missies, al dan niet op het land of op zee, meestal ontstaan ​​in de afm. Als eindresultaat, de inhoud aangebracht op een behoefte marine oog in staat te gloeien op zichzelf te verlichten. Tritium handtekening mellow milieuvriendelijke gloed is fantastisch voor deze omgevingen, niet noodzakelijk een aanval van een zaklamp of een andere bron die eventueel afwezige houding van een eenheid kunnen geven. Het horloge gloeit voor onbepaalde tijd van de tijd, eventueel verduisterd door een huls of gevoerd uitchecken band om het uiterlijk van markers en palmen van het horloge te onderwerpen.

Milde dringt slechts in zoverre onder het oppervlak van de H2O. Op basis van de helderheid van het drinkwater, kan deze diepte radicaal fluctueren. Tritium horloges duikers ‘verhelpt dit probleem. Omdat duikers ijverig en nauwkeurige informatie over de hoeveelheid geld van de tijd die ze besteden aan een individuele diepte, een horloge dat gloeit in het schemerige verandert in een beveiligingsfunctie moet zijn. Gloeiende onder de rechthoek wanneer de drager controleert restant aan zuurstof en blootstelling aan spanning, het tritium product maakt consistente zichtbaarheid.

Naast het worden begiftigd met glijbaan kompassen en chronografen, horloges tal piloten gebruiken tritium. Talrijke cockpit omgevingen zijn klein-mild, waardoor heel weinig verlichting de hele nacht reizen. Tritium lost dit probleem op doordat een pilot om te kijken naar zijn horloge met op het activeren van een externe milde bron die tijdelijk zijn gezichtsvermogen kan aantasten.

Bij een blik op een krijgsmacht of ruige eenvoudige toepassing, is er altijd een manier check die er zijn om de blik na te bootsen. Vaak vervaardigd van kunststof of minder-duurzame bronnen, zullen deze stukken toch nog steeds gebruik tritium. Tritium capsules in horloges zijn een extra nieuwste creatie op de uurwerken tijd lijn, en dat vertaalt zich in nieuwheid trendiness. Extra duurzaam versies van deze stukken worden gebruikt door kampeerders en andere buitenmensen, dit soort als jagers, in een discrete maar gezien zachte bron voor hun uurwerken presenteren.

Category: mannen horloges

Comments are closed.