Hoe Wind Up horloges functie?

De kroon is wat de persoon draait om het horloge wind. Het is verbonden met een rondsel waarbij de richting van de windingen verandert. De kroon zal in het algemeen een ideale hoek met de blik op zijn binnenzijde en tandwielen, zodat een rondsel is nodig om de richting te veranderen.

Het rondsel is verbonden met een slingerende wiel. Als je vooruit flip de kroon, het blijkt de kronkelende wiel zijwaarts ten opzichte van de kroon.

De drijfveer is het vitale onderdeel van een mechanische genieten. Het is een fluitje van een flexibele stalen opgerold overal alleen. Als u overschakelt van de kroon, de kronkelende wiel wind in tegenstelling tot de kracht van de veer en spoelen het strakker. Echter, de drijfveer spoelen alleen nog strakker wanneer u de kroon. Zodra je voorkomen kronkelende, de drijfveer begint uncoiling.

Als de drijfveer had zijn weg, zou het zo snel als haalbaar ontrollen. Gevoel van een elastiekje getrokken beperkt. Wanneer je laat gaan, doet het hart beetje bij beetje? Het maakt niet. Aan de andere kant, als je ontlast uw handen terug samen, kunt u de druk en traag de snelheid van de vlucht van de rubberen band te lanceren. Denk aan de harmonie in een mechanische blik op als je handen. Het geeft de spanning van de unfurling mainspring een klein op een moment in te kopen om de vingers van het horloge te bewegen. Als het vrijgegeven het allemaal op het moment, zou de armen van het horloge draaien over ongecontroleerde vooruit te komen tot een eind einde. Als de spoel het niet vrijgeven helemaal niet, dan is het observeren zou niet functionaliteit.

De harmonie beweegt met 1 snelheid. Het zal niet kan overdragen op meer dan een snelheid, omdat het slechts een enkele uitrusting, en het heeft een gemonteerde bedrag stroom post in. Dus, het vraagt ​​om een ​​uitrusting praktijk gebruiken. Gears overdracht van energie door middel van hun dimensie. Indien een kleinere apparatuur om een ​​massieve materiaal is bevestigd en energie wordt toegepast op de kleinere versnelling, zal de grote versnelling langzamer schakelen, omdat het niet wil bewegen het juiste bedrag de vergelijkbare gaan gebruiken. Dit momenteel de situatie, de eerste versnelling aangesloten op de balans is de 2e hands. Deze versnelling is het kleinste, zoals het eisen om de snelste te gaan. Het bedenken, iets groter formaat tandwiel is verbonden met het moment hand en de derde apparaat is aangesloten op de wijzer. Door het creëren van elk van deze toestellen groter dan vroeger, ze treden snelheid het evenwicht wiel los en accurate tijd te houden.

Category: mannen horloges

Comments are closed.