Hoe werkt Quartz Technology Het werk doen in Horloges?

Voor honderden jaren net voor de creatie van kwarts klokken, uurwerken belandde geduwd door slingers. Slingers zijn nuttig voor tijdmeting omdat hun nauwkeurigheid. Of het swingt in een grote boog of een kleinere slechts een, kan een slinger exact dezelfde totale tijd in beslag nemen om een ​​persoon reis te maken. Dat betekent dat, zelfs als de veer procedure besturen van de slinger wind naar beneden, wordt de klok blijven om de exacte tijd te handhaven.

Slingers zijn niet een verstandige manier om horloges te genereren simpelweg omdat ze nodig hebben om bengelen van een vastgemaakt podium. Integendeel, heel wat modieuze horloges gebruiken compacte kwarts kristallen die functioneren in identieke middelen om slingers. In plaats van heen en weer slingeren, een kwartskristal trilt. Wanneer een elektrisch veld wordt gebruikt om een ​​kwartskristal, het buigt. Als het glas buigt weer in gezet, laat het zijn persoonlijke elektrisch aangedreven vraag. Net als slinger wordt aangedreven door een veermechanisme, wordt het kwartskristal aangedreven door een oscillator circuit dat de stroom geeft voor het te buigen en laat honderden keren per seconde.

De oscillatorschakeling is verbonden met een kleinere geïntegreerde schakeling die de trillingen van het kristal telt. Om de reden dat de kwarts kristal trilt zo geregeld, kan de geïntegreerde schakeling te gebruiken om tijd de grootte van elke afzonderlijke seconde moment uur. In quartz horloges met analoge schermen, de geïntegreerde schakeling bestuurt een motor die de armen draait over de klok om de tijd weer te geven. In quartz horloges met elektronische shows, regelt de ingebouwde circuit een eenvoudige elektronische monitor die de 2e, even, uren en soms dagen geeft als perfect.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.