Hoe weg te nemen de Bezel op een Rolex GMT

Open het doek en plaats deze op een vlakke ondergrond. Spot het observeren confronteren op de stof om het te beschermen tegen krassen. Breng een handvol stukken tape onder de bezel van het uitzicht, taping het neer aan de oppervlakte. Dit zal stoppen te helpen krassen op het scenario al knallen de bezel.

Locatie de puntige scherpe halte van het mes onder de bezel, gebruik te maken van 1 van de items van de tape voor bescherming. Buig het mes naar beneden totdat uiteindelijk je gevoel de ring pop helemaal gratis en marginaal uit positie.

Te ontdoen van de bezel van het kijken naar zeer zeer zorgvuldig. Als je een blik op waar door de bezel is beweegbaar, zorg ervoor dat je de kleine lente in positie te wijzen op de 12:00 stage vertrekken. Dit is wat leidt tot de ring om te klikken op wanneer ingeschakeld.

Alter de bezel insert als uw zicht vereist. U nodig heeft om zich te ontdoen van de bezel insert van de ring door deze met lichte druk van de rijbevoegdheid, het aanbrengen van een equivalente hoeveelheid van de druk op beide even zijden van de insert. Je moet het inzetstuk te wisselen door het omkeren van de identieke methode, het indrukken van de nieuwe insert in met gelijkwaardig vermogen aan alle kanten. U kunt eventueel moet een beetje ver meer geweld te gebruiken op een moeilijke omgeving.

Area de ring stuk op de beste van het genieten in precies dezelfde positie als het was vlak voor. Rij de ring voorzichtig op de twee zijden van het horloge, totdat je uiteindelijk het gewoon hoort vastklikken.

Category: Horloges

Comments are closed.