Hoe weet ik of mijn Rolex is Faux?

Een legitieme Rolex zal duurzaam en krasbestendig saffierglas die het horloge deal met hebben, terwijl een nep zal typisch glas. Glas zal duidelijk symptomen van hebben op snel en heeft een divers geluid wanneer getikt. Micro-etsen van de kroon logo in het kristal gezicht gebied zal een nauwkeurige Rolex detecteren. Als de check-out heeft een kristalheldere scenario terug of een gegraveerde situatie weer, zijn waarschijnlijk een vervalsing.

De tweede hand beweegt makkelijk over op een echte Rolex. Tikkende wanneer elke seconde is een indicator van een nep. Een echte Rolex teken heel zacht en snel om acht teken een volgende. Vingers op een vervalsing is gewoonlijk de verkeerde grootte en de vorm waarin het product.
p Dit is de meest waterdichte manier om de legitimiteit van een Rolex herkennen. Serienummers en scenario referentiecijfers is te vinden op het aspect van de omstandigheid echt hoogwaardige sporen. Ze vangen de zachte als diamant-slash randen. Exact dezelfde hoeveelheid zal in het algemeen worden gebruikt veel perioden op verschillende nagemaakte horloges en zal een zanderige, geëtste visuele uitstraling. Als er geen hoeveelheden het kijken is een zeker nep.

Category: Horloges

Comments are closed.