Hoe weet ik of mijn Rolex echt is

Bekijk het prijskaartje dat u betaalt / worden gevraagd om te betalen voor de Rolex. De goedkoopste Rolex stijlen zijn geprijsd op ongeveer $ 3, 000 nieuwe, en een Rolex geprijsd drastisch minder dan de initiële verkoopprijs moet worden gezien met argwaan.

Bepaal als het uitzicht zal komen met de unieke verpakkingsmiddelen en papieren. De documenten zullen de plaats van de blik op is gekocht, en de data van de primaire garantie tonen. Een nep-Rolex zal zelden betrekken vervalste verpakkingen en papieren, dus een kijkje op met uit deze moet echt gezien worden met achterdocht.

Kijk naar de Rolex voor een seriële bedrag. Deze zullen onder het horloge rond de 0:00 marker zijn gelegen, in de buurt van de nokken aan de onderzijde van de check-out, of langs het facet van het uitzicht onder de bezel. Talrijke mooi geproduceerde vervalsingen bevatten valse seriële cijfers, maar rendabeler vervalsingen niet.

Neem de check-out om een ​​wijk Rolex leverancier. Dit is de beste en meest effectieve manier om te authenticeren een observeren. Vraag de verkoper of ze verstand verwerven van een gebied dealer een kijkje nemen op het uitzicht door de verkoop.

Gebruik loupe de juwelier om te kijken naar de ervaring van de check-out. Als de tekst op de check-out niet goed is uitgelijnd, of grof afgedrukt, wordt de Rolex misschien doen alsof.

Controleer de achterkant van de kast. Rolex ontwikkelt geen gegraveerde casebacks – ze zijn eenvoudig en soepel. Nieuwe Rolex horloges hebben een holografische sticker op de achterkant van de kast, maar meestal alleen eenvoudige data (of geen feiten) checklist.

Verwijder de achterkant van de kast en kijk naar de beweging. Rolex acties zullen hebben roze gekleurde wielen en eigenlijk versierd beweging. Beoordeel de beweging met een foto van een unieke Rolex beweging (verkrijgbaar op het internet).

Put up foto’s van het uitzicht ervaring, beweging en andere gegevens aan de Rolex message boards. Zij zullen u helpen authenticeren van het uitzicht.

Category: sporthorloges

Comments are closed.