Hoe weet ik of een Rolex nep is of Authentic

Zoeken op het weer van het genieten, die wordt genoemd de ‘weer omstandigheid.’ Volgens Goede kwaliteit Tyme, zal een valse Rolex weer een heel duidelijk hebben zodat u de mechanica van de check-out te zien. Een echte Rolex heeft geen duidelijke zaak terug. Als het weer het genieten enig gravures, dit is een indicatie dat het een duplicaat. Authentieke Rolexes niet gravures hebben, met uitzondering van het ontwerp van de pre-1990 dames die heeft ‘Original Rolex structuur’ circulair opnieuw gegraveerd dicht bij het scenario. Een andere uitzondering is de Sea-Dweller, die heeft ‘Rolex Oyster Initial Fuel Escape Valve ‘circulair weer gegraveerd op de omstandigheid.

herkennen of de Rolex heeft een echte hologram sticker. De ervaring van een nieuwe Rolex uitzicht is beveiligd met een hologram sticker die het handelsmerk attributen ‘kroon.’ De meeste vervalsingen zal gewoon een duidelijke sticker die niet verandert in uiterlijk als gehouden op unieke hoeken of in verschillende lichten.

bekijken hoe het uitzicht teken. Volgens Sieraden Technieken, de tweede hand op een echte Rolex tikt op 8 ticks een tweede en beweegt ongelooflijk moeiteloos zodat de teek zelf is moeilijk op te sporen. Een nep Rolex teken in een substantieel jerkier mode en op slechts een vinkje voor elke volgende, zodat de teek is aanzienlijk extra uitgesproken.

Onderzoek wat dekt het horloge confronteren en het materiaal dat het is ontworpen uit. Op een betrouwbare Rolex, is de ervaring beveiligd door saffier kristal, dat is zeer sterk en krasbestendig. Een valse Rolex heeft meestal een glas adres, volgens Sieraden Tricks, die gemakkelijk en saai zullen krabben in haar algehele look vrij snel.

Houd het genieten in je hand en komen de kilo’s van het voelen. Een Rolex duplicaat is aanzienlijk lichter dan een ernstige Rolex vooral omdat vervalsingen zijn vervaardigd uit een basis metalen in de plaats van de aanzienlijk zwaardere metalen zoals goud of metaal.

Zoeken op de band van de genieten. In overeenstemming met Sieraden Secret, als het hol backlinks en spelden die de hyperlinks gezamenlijk, het is een fake. Een echte Rolex heeft solide backlinks die samen werden gehouden door schroeven.

Controleer of de check-out heeft seriële cijfers. Deze zijn te vinden aan de achterzijde van de band in acht zodat u wilt controleren met de retailer om weg te nemen de band voor u in krijgen om dit te zien. Als de beste seriële bedrag zal hebben, is een nep omdat alle authentieke stijlen zijn deze.

Bekijk de kosten en als het een garantie. Volgens Jewelry Tricks, moet je verwachten vork uit $ 2, 000 en boven voor een gloednieuwe echte Rolex. Als de retailer geeft minder, is het waarschijnlijk een pretenderen te zijn. Een echte Rolex moet ook optreden met een garantie, die vervalsingen niet leveren.

Category: luxe horloges

Comments are closed.