Hoe voer ik Seiko Horloges?

Draai de kroon (de kleine knop op de geschikte hand-aspect van het genieten) linksom route naar het losschroeven van de kant van de check out.

Trek de kroon uit een enkele klik. Schakel de kroon om de geschikte dag en dag in te stellen in de kalender venster op het scherm te observeren.

Trek de kroon uit een persoon meer klikt. Transformeer de kroon vijf minuten voorafgaand het juiste moment, en zet de kroon tegen de klok in om de juiste tijd te krijgen. Dit kan helpen grijpen de tandwielen om de blik op de juiste manier in te stellen.

weer Dwing de kroon aan de zijkant van het uitchecken en schakelaar met de klok mee beweging aan te scherpen.

Geleidelijk aan veranderen de kroon op de juiste hand-aspect van het genieten van de klok mee beweging op zijn minst 5 totale rotaties om het horloge systeem wind.

Trek de kroon uit tot een persoon op te horen is. Transformeer de kroon in een beweging tegen de klok in totdat uiteindelijk de dag van de vorige dag is bereikt. Gebruik de kalender niet te midden van de vele uren van 09:00 en een: 00, omdat dit kan letsel van de versnellingen .

uit te houden voor de tweede hand te bereiken 12:00 en trek de kroon uit een extra klik. Wijzig de kroon in een beweging tegen de klok in totdat uiteindelijk het juiste moment bereikt is, wijzend op de juiste AM of PM milieu.

Rijd de kroon weer terug in aan de zijkant van het genieten. Gebied van het uitzicht op de pols en don meestal voor het horloge om routinematig wind en het vermogen zelf toepassen van de beweging van je lichaam.

Category: mannen horloges

Comments are closed.