Hoe vertel ik een Bad Rolex Duplicate Van een uitstekende replica?

Houd de blik op en echt het gevoel het lichaamsgewicht. Een fantastische reproductie in vergelijking met andere horloges moet echt echt het gevoel sterk en zwaarder vooral omdat het is gemaakt van edele metalen, dit soort als staal of goud. Een negatieve duplicaat lijkt over het algemeen laag-geprijsd te zijn en voelt grof en lichtgewicht.

Bestudeer de band van het horloge. De achterkant links op de banden van onvoldoende vervaardigde replica’s kan hol zijn. Elke website link in een slechte replica zal ook gezamenlijk worden gehouden door pinnen, in plaats van schroeven.

Bedien uw vinger samen de band van het observeren. Een superieure replica zal hebben gladde stammen en randen, geen scherpe of zware randen.

Onderzoek de deal met de blik op met een vergrootglas. Slecht vervaardigde replica’s maken gebruik van een normale stuk glas waarin het gebied misschien krassen, relatief dan gebruik te maken van een legitieme saffier kristal dat is krasbestendig en extra stevig.

kraan op het gezicht van het kijken. Het zal verschillende audio wanneer een glas deal met getapt in vergelijking met een saffier kristal.

wipe of smeren drinkwater over de deal met van de te observeren met een handdoek. Drinkwater op een saffier kristal zal de neiging om soort kralen gewoon omwille van de uitzonderlijk glad oppervlak. Als de check-out heeft een glazen behandelen, zal de H2O niet doen.

Bekijk de beweging van de 2e hands, met behulp van een vergrootglas. De 2e hand nodig om soepel en continu als het veegt rondom het gezicht van het observeren, als alternatief hebben dan kleinere, stop-and-go stappen.

Vind de Cyclops Vergroting Lens, ook erkend als de datum zeepbel. Op een onjuiste wijze vervaardigd replica, wordt de Cyclops lens algemeen vervaardigd van glas en zal periodes one.5 vergroten in plaats van 2,5 periodes.

Transformeer het observeren meer dan om te zoeken op het weer, of de achterkant van de behuizing. Er moet echt geen gravures of logo’s op het weer, en het uitzicht moeten een duidelijk caseback niet hebben.

Lijken voor de hologram sticker op de achterkant van de kast. Een uitstekende reproductie moet echt een gecodeerde 3D hologram sticker van de Rolex kroon die wijzigingen wanneer beschouwd vanuit verschillende basisbewegingen, vrij dan een sticker die kan een hologram goed niet of stijlen veranderen wanneer het wordt gekanteld.

Maak de band, en lijken op het aspect van de check-out. Er zou moeten zijn seriële en referentiehoeveelheden op de inkomende links. Als deze getallen ontbreken, of als ze zijn gegraveerd met een harde rand of een korrelig uiterlijk, het is slecht duplicaat.

Category: mannen horloges

Comments are closed.