Hoe verander je een batterij op een Rolex horloge?

Zet uw Rolex gezicht naar beneden op een niet-pluizende geheel gratis doek zodat je geen krassen op het confronteren. Je wilt niet pluis krijgen in uw check-out. Uw Rolex zal hebben beide een handomdraai weer, waar door de omstandigheden weer openklapt, of een schroef weer terug, die verdraait af. Als je ziet kleine groeven rondom de buitenkant van de blik op zaak terug, heb je een schroef terug, in ieder ander geval het geval is in een handomdraai terug.

Als u weer een handomdraai plaatst u de suggestie van een kleinere schroevendraaier in de regio waar de situatie weer voldoet aan de te genieten situatie. Voorzichtig draai de schroevendraaier om opnieuw openstellen van de zaak.

Als je weer een schroef, u een weergave situatie opener sleutel nodig om de omstandigheden te openen. Alter de pinnen van de sleutel weer terug te passen in 3 groeven rond de buitenkant van de situatie. Een wiel in het midden van de sleutel kunt u de tanden vast en los te maken. Draai de tanden het moment dat je hebt ze weer gemonteerd op het scenario. Locatie van de tanden in de groeven en draai de sleutel om de nog steeds voorbehouden aan de omstandigheid terug draai weer een persoon hele flip. Neem de situatie terug met uw vingertoppen.

Elimineer de rubberen pakking van rond het genieten omstandigheid. Deze pakking helpt houden de omstandigheid waterdicht. U nodig heeft om het goed opnieuw te plaatsen voordat u de situatie dicht.

Spoor een batterij vaststelt, een kleine zilveren schijfje. Zien welke facet van de batterij is het omgaan met omhoog, om de reden dat u zult willen de nieuwe batterij in de exacte dezelfde manier. Schuif het idee van je schroevendraaier onder de batterij vaststelt om deze los. Zich baserend op de verscheidenheid van mening dat de batterij kan heel goed worden ingedrukt met schroeven. Gebruik een kleine schroevendraaier om de schroeven verwijderen voordat u de batterij verwijdert.

Elimineer de batterij van het uitzicht met een pincet. Als je niet weet wat verschillende accu uw observeren oproepen tot, kunt u het model bedrag stapt uit de oude batterij.

Plaats de nieuwe batterij in de zeer dezelfde locatie met de juiste aspect naar boven. Verander de schroeven als de batterij wordt gehouden in locatie met schroeven.

Stel de rubberen pakking dicht bij het buiten het huis van de case bekijken, net zoals u dat aangegeven wanneer je de zaak geopend.

Druk op het weer genieten omstandigheid als u in een handomdraai terug. Als je hoort een & quotclick ‘jij de acht is gesloten. Als je weer een schroef, ter plaatse de scenario terug op de check-out en gebruik uw observeren geval opener sleutel om het weer terug naar het scenario vast. Transformeer de sleutel om de ideale om de zaak weer vast.

Category: luxe horloges

Comments are closed.