Hoe vast te stellen of een check-out is een Werkelijke Rolex of een Phony

Denk aan de Rolex horloge om een ​​licentie juwelier of observeren reparatieservice winkel om de authenticiteit te bevestigen. Specialisten die bekend zijn met Rolex-horloges zal klaar zijn om, ongeacht of het horloge is waar of vals te vestigen.

Weg met het observeren band. Kijk voor een gegraveerde variatie in tussen de lugs (inkomende links) van de band. Als er geen gegraveerd hoeveelheid, gewoonlijk ongeveer lip 12, is nep. Daarnaast is het kort voor een seriële selectie met betrekking tot de nokken op houding 6. Niet-betrouwbare Rolex-horloges zal niet over een seriële selectie.

Lijken op het metaal op het horloge. Het dient betrouwbare goede kwaliteit zijn, zonder stalen wrijven af ​​op elke plaats op de cheque uit of tussen de lugs. Bovendien, Rolex horloges zijn groot dankzij de aanzienlijke hoge kwaliteit van hun metal informatie. Nep-horloges zal merkbaar lichter voelen.

Glimpse voor een kleinere, gegraveerde afbeelding Rolex om zes uur op het kristal, gebruik makend van een vergroter systeem. Hoewel sommige fakes hebben dit symbool, ze zijn ruw en aanzienlijk groter. Het zal worden gecompliceerd om te zien de Rolex kroon op betrouwbare Rolex horloges met het blote oog. Als u de kroon kunt zien op de geniet gewoon, het horloge is vrijwel zeker een nep.

Transformeer het observeren rond en lijken op het weer. Als de situatie weer is duidelijk en je kunt de binnenkant van het horloge, het is niet betrouwbaar. Rolex maakt niet elke afzonderlijke scenario steunt op haar horloges. Daarnaast zullen nieuwe Rolex-horloges een hologram sticker op de situatie opnieuw te hebben, met de Rolex kroon gepositioneerd eerder vermeld het serienummer. Handhaaf het omhoog bij diverse hoeken uitzicht. Als het hologram niet passen, is het waarschijnlijk niet authentiek.

Niet anticiperen grote speciale kortingen op Rolex horloges. Terwijl sommige personen kunnen worden voorzien van verlaagde verkoopprijzen op websites die als eBay en sommige handelaren hebben soms nog een verkoop, als een verkoopprijs lijkt ver ook uitstekend dat het echt is, maar naar alle waarschijnlijkheid is.

Category: sporthorloges

Comments are closed.