Hoe uit te leggen als uw Rolex Dayjust Observeer Is Phony

Controleer de achterkant van uw Rolex Dayjust. Als het weer terug is een doorzichtige omstandigheid dat maakt het voor u mogelijk om de tandwielen die werken de acht zien, het is nep. Dit element werd niet gebruikt door Rolex in hun Dayjust horloges.

Controleer de weer van de Rolex uit te checken voor een gravure. Als er een gravure, dit horloge is een nep, zoals Rolex niet de Dayjust horloges deed inschrijven.

Controleer de sticker op het weer van uw Rolex uitzicht. Het moet echt de Rolex kroon zichtbare beeld van een 3-dimensionale hologram in. De grafische patronen zal wijzigen, afhankelijk van de hoek die u het bekijken van de sticker zijn uit. Dit is alleen relevant op horloges gemaakt door Rolex net na 2002, als Rolexes net voor 2002 niet hebben dit holografische sticker.

Kijk in het gezicht van de Rolex zo mooi als het was gemaakt direct na 2002. Rolex begon etsen hun kroon in het glas aan de voorkant van het uitzicht. Deze ets moet getuige de ingang van de acht rond de 6.

Onderzoek de ets op uw Rolex horloge omstandigheid. De etsen in een normale Rolex is vrij ondiep op de vloer, met echt prachtige stammen. Fakes zal gewoonlijk hebben verder etsen. Als u twee Rolex-horloges, en een enkele van hen heeft nummers die zijn vrij dicht bij zowat elke andere en de andere heeft nummers die meer afstand van elkaar liggen, het slechts een met veel meer afstand is het geldig is, met de dichter nummering het krijgen van een pretenderen Rolex.

Category: mannen horloges

Comments are closed.