Hoe uit te leggen als een Rado Is Phony

blik op de schroeven aan de achterkant van het horloge opnieuw te identificeren als hun slots zijn recht of gekruist. Als het een authentiek Rado horloge, zal de schroeven recht slots hebben. Schroeven op nep Rado horloges zijn slots gekruist.

Controleer goudlaag op de achterkant van het genieten. Betrouwbare Rado horloges geen gold plating bevatten.

Neem een ​​kijkje op de woorden op het horloge te confronteren. Faux Rado horloges zullen hebben ‘Swiss Gefabriceerd’ of ‘Swiss Motion’ geschreven op de 6 uur niveau, terwijl echte Rado horloges alleen het woord ‘Swiss’ bevatten met 3 Arabische cijfers die het model bedrag betreffen.

Examen het horloge winder. Als de Rado genieten van authentiek is, zal het vlot wind zonder obstructie.

Tel het bereik van gegraveerde cijfers op de achterzijde van het blik op, die seriële variatie van het horloge. Nep-horloges hebben mogelijk dertien cijfers, hoewel authentieke Rado horloges alleen de lijst 8 cijfers.

Onderzoek de Rado kroon en symbool. Het merk op faux Rado horloges zijn meestal slordig vastgelijmd aan het sluiten van de kroon structuur. Zorg er absoluut zeker van de kroon geeft geen indicatoren van ongelijke randen of lijm.

Inspecteer het oppervlak van het te observeren wijzerplaat voor vingerafdrukken, haren en stof die in het algemeen worden waargenomen op slecht gemaakte imitatie Rado horloges.

Houd het horloge in een darkish locatie en de mededeling van de gloed van de wijzerplaat. Fake Rado horloges zullen waardeloze lichtgevende hoge kwaliteit hebben of niet van plan om helemaal gloeien. Authentieke Rado horloges maken gebruik van een specifiek materiaal dat significant uitstekende gloed geeft aan de wijzerplaat en wijzers, zodat u de tijd af te lezen uiteraard in de darkish.

de zinnen op de wijzerplaat en de omstandigheid Studie opnieuw voor eventuele spelling fouten in zinnen van dit soort als ‘Beperkte Edition’, ‘Achttien Jewels’ en ‘Gebouwd in Zwitserland.’ Als er sprake is van spelling glitches of grammaticale blunders, de Rado uitzicht is niet echt.

Category: Horloges

Comments are closed.