Hoe uit te leggen aan een Phony Daytona Rolex

Ken uw prijskaartje. Rolex Daytona horloges markt voor $ 9, 925 en hoger. Al kun je van tijd tot tijd vinden een lichte prijsdaling voor Rolex horloges van betrouwbare plaatsen of mensen vandaag de dag, als de waarde aanzienlijk wordt verlaagd, het uitzicht is waarschijnlijk niet echt.

Handhaaf de check-out naar uw oor en hoor ongelooflijk zorgvuldig. Als de 2e hands teken, het is waarschijnlijk niet een echte Daytona. Rolex maakt gebruik van een mechanische beweging die de volgende hand veegt over het genieten van gezicht.

Neem de horlogeband en kijk over de nokken (inkomende links) bij de 12:00 plaats. Er moet echt een gegraveerde ‘Registered structuur’ variëteit. Lijken tussen de lippen op de 6 uur positie voor een seriële selectie. Ontbreekt mogelijk bereik, het genieten is niet waarschijnlijk echt. Rolex-horloges gemaakt net na 2002 zal ook een Rolex kroon symbool geëtst onder de 6:00 plaats op het gezicht te genieten dat kan alleen gezien worden onder een vergrootglas. Wanneer sommige fakes hebben deze eigenschap, zal de ets slordig, off-midden of een aantal van de aspecten van de kroon over te slaan.

Draai het uitzicht rondom en op zoek naar een verborgen sluiting met een Rolex kroon symbool op de horlogeband. Als er geen kroon of de gesp zichtbaar is, de check-out is niet echt. Daarnaast is de zaak weer terug zou moeten strak en solide metalen, niet op zichzelf staan.

Houd de check-out in je hand. Rolex-horloges zijn opgebouwd uit echt grote hoge-kwaliteit metalen, dat is belangrijk. Een faux Rolex Daytona zal heel zacht. Controleer of de randen van de blik op om gegarandeerd de metalen is niet versleten of dun.

De Daytona heeft een extra afdichting tussen de draden op de kroon buizen, het creëren van een triple slot afdichting. De meeste nep Rolex-horloges hebben niet dit zegel. Als je twijfels hebt over hoe u de geldigheid van dit aspect te bepalen, informeer een erkende juwelier voor hulp.

Category: sporthorloges

Comments are closed.