Hoe uit te leggen aan de variatie tussen Pretend Rolex horloges

Slechts een van de eerste onderwerpen om te zoeken naar een heel duidelijk weer terug naar het uitzicht. Geen productie Rolex-horloges hebben een zeer duidelijke rug, dus dit zal een onmiddellijke giveaway zijn.

Een andere giveaway op de zaak weer is elke graveren of visuals. Rolex-horloges hebben over het algemeen een gladde omstandigheden weer terug. Als u geen tekst, foto’s of gravures meegemaakt, weet je dat dit geen serieuze Rolex.

Nog een bijkomende aanwijzing van de omstandigheden weer een hologram. Ernstige Rolex horloges hebben een hologram sticker op de scenario weer welke aanpassingen de afbeelding vanuit verschillende kijkhoeken. De meeste vervalsingen gewoon een statische indruk of herhaalde termen op de sticker. Moet je niet misleiden door deze phonies.

echte Rolex horloges hebben een & quotcyclops ‘bubble over de datum waarop het cijfer vergroot door ongeveer two.five gevallen, het vullen van de totale bubble. Vaak fakes hebben een cyclops bel met waardeloze vergroting, de complete bubble niet vullen. Test voor deze bij het kijken naar Rolex horloges. Wanneer u het biljet naast aspect, het grote verschil is makkelijker te zien.

Nog een uitstekende indicator is op de kroon van de genieten. Rolex-horloges hebben een zwarte o-ring op de kroon om het een uitzonderlijke afdichting. De meeste nep Rolex-horloges ontbreken deze o-ring.

Category: luxe horloges

Comments are closed.