Hoe te verwijderen van een Rolex Geniet Band

Op het observeren omstandigheid lugs, vond de plaats het horloge armband is aangesloten, moet u twee kleinere openingen aan beide kanten precies waar de springbar ligt zien. Dit wordt de doorboorde lug model. De springbar hecht de armband om het horloge omstandigheid. Als je niet ziet twee gaten op de lugs, draai de check out boven en zoek voor de lange springbar waar de armband voldoet aan de acht omstandigheid. Er is een enigszins verschillende manier om zich te ontdoen van de check out armband op de twee horloge modellen over gesproken over, maar het principe is vergelijkbaar.

Duw op de hyperlink met de duim, precies waar de armband aan de omstandigheid genieten, als je de doorboorde lug mode. Als je de 2e ontwerp, zult u ook beneden duwt het om te beginnen met een link, maar je zal naar beneden drukken op de onderkant aspect, simpelweg omdat je zal het uitvoeren van alle methoden met de acht omgedraaid. Behouden lichte spanning op de website link bij het invullen van Move drie.

Steek de punt van uw springbar apparaat in de opening aan de lip, als je de doorboorde lug stijl. Duw de springbar naar binnen op 1 aspect van het uitzicht, en herhaal aan de andere facet. U voelt de springbar vallen in de situatie wanneer deze actie daadwerkelijk wordt uitgevoerd.

Als je de tweede design en stijl, plaats de suggestie van uw software op een aspect van de springbar en druk deze naar binnen, terwijl de uitvoering van neerwaartse druk op de springbar. Je zult echt het gevoel de springbar daling in de zaak. Doe hetzelfde probleem aan de andere kant van de springbar.

Trek het horloge armband afwezig bij de acht omstandigheid wanneer u de springbars over de juiste en linkerzijde van de armband hebben geproduceerd. Nu heb je een bepaald aspect van de armband verwijderd. Herhaal Methoden twee en drie op het andere aspect van het kijken naar volledig weg te nemen de armband.

Category: luxe horloges

Comments are closed.