Hoe te verwerven Silver Bucherer Horloges

Studie op het net geschiedenissen van de Bucherer horloge-organisatie en een observeren vergaren e boek dat benodigdheden modellen en hun waardering te verwerven. Verkrijg de Bucherer catalogus van de Zwitserse hoofdkantoor van het bedrijf en neem een ​​kijkje op hun horloge collectie op de Bucherer website. Breng een bezoek aan op het internet veiling en preowned websites oog leverancier om zich vertrouwd te maken met vintage en tweedehands horloges. Bepalen welke vorm van Bucherer observeren je wilt verkrijgen:. Vooroorlogse vintage zilveren horloges, naoorlogse vintage metalen basis en roestvrij staal horloges, of preowned en nieuwe roestvrij staal of wit goud Bucherer horloges

Analyseer met een juweliersloupe peowned of klassieke Bucherer horloges als een bezoek aan een onpartijdige, nonauthorized leverancier. Bestudeer de wijzerplaat, kristal, bezel, Bucherer symbool en de zaak terug. Bespreking aan de aanbieder weer weg te nemen scenario de beweging, die de digitale of mechanische eenheid die werkt het observeren analyseren. Vermijd preowned horloges waarin de verkoper weigert om u exposeren de beweging.

Nagaan ongeacht of de beweging wordt gegraveerd met de naam Bucherer. Als het ontbreekt, de beweging is niet waarschijnlijk een Bucherer. Blijf uit de buurt van horloges waarin de wijzerplaat is geschilderd, normaal bekend als een ‘opnieuw te kiezen.’ Geschilderde wijzerplaten devalueren het genieten. Talrijke pogingen voor opnieuw optreden van regio’s met een hoge luchtvochtigheid. De nieuwe buitenkant van het uitzicht kan heel goed een blik werpen geweldig, maar de beweging misschien bevatten roest tegen vocht.

Kijk naar de binnenkant zaak opnieuw te bepalen wat de omstandigheid is vervaardigd van. Een zilveren omstandigheid is gemarkeerd, ‘8k goud is,’ 14k goud is ‘en 18k goud is.’ Deze markeringen betrekken wit en geel goud scenario.

Category: sporthorloges

Comments are closed.